F1: Μπουνιές στις εξέδρες του GP Μεξικού – Απαγόρευση δια βίου σε φίλαθλο [video]

Σκηνές απείρου κάλλους σημειώθηκαν στο Grand Prix του Μεξικό, όταν ένας άντρας επιτέθηκε σε fan της Ferrari, γρονθοκοπώντας τους με μανία.

  • -
  • -

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες και τα βίντεο από το Grand Prix του Μεξικού, με θεατές να πιάνονται στα χέρια, να πέφτουν κάτω και παίζουν γροθιές. Το ασυνήθιστο αυτό θέαμα για αγώνα της Formula 1, σημειώθηκε στις κερκίδες του Foro Sol.

mexico

Αν και δεν είναι ξεκάθαρη η αιτία της συμπλοκής, το γεγονός ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και δύο άνθρωποι που φορούσαν κόκκινη μπλούζα, πιθανότατα οφείλεται στην επαφή μεταξύ του τοπικού ήρωα Sergio Perez και του Charles Leclerc στην πρώτη στροφή. Ο «Checo» με τη Red Bull επιχείρησε να προσπεράσει την Ferrari του Μονεγάσκου, το μονοθέσιο του όμως βρήκε στην SF-23, σηκώθηκε στον αέρα και βγήκε εκτός με ζημιά.

Ο θερμόαιμος άντρας με τα τατουάζ φαίνεται να εκνευρίστηκε με το ατύχημα και τα έβαλε με δύο φιλάθλους, γρονθοκοπώντας με μανία τον έναν και σπρώχνοντας μια γυναίκα. Στην εξέδρα επικράτησε χάος, με τον Μεξικανό θεατή να βρίσκεται εκτός ελέγχου, έως ότου εμφανιστεί άνδρας της ασφάλειας και τον ακινητοποιήσει με κεφαλοκλείδωμα.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας απομακρύνθηκε άμεσα και του απαγορεύτηκε δια βίου η είσοδος σε αγώνα της F1.

Πικραμένος ο Leclerc

Αμέσως μετά το τέλος του GP, το κοινό στο Autodromo Hermanos Rodriguez αποδοκίμασε έντονα τον Leclerc, με τον οδηγό της Ferrari, να αναφέρει ότι τον έκλεισαν οι δύο Red Bull και δεν είχε καμία επιλογή. Επίσης, υποστήριξε πως δεν έκανε τίποτα επίτηδες και είναι κρίμα που τελείωσε με αυτόν τον τρόπο ο αγώνας του Perez.

 

Από την πλευρά του, ο Μεξικανός οδηγός, που βρίσκεται σε δυσμένεια από την RBR, παραδέχτηκε πως πήρε πολύ μεγάλο ρίσκο και το πλήρωσε. Όσο για το συμβάν, το θεώρησε αγωνιστικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...