F1: Ακυρώθηκε το Grand Prix της Ίμολα!

Η F1 έδωσε στη δημοσιότητα επίσημη ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι ακυρώνεται το Grand Prix της Ίμολα, λόγω των πλημμυρών που πλήττουν την περιοχή.

  • -
  • -

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης έγινε γνωστό ότι το Grand Prix της F1 στην Imola (περιοχή Emiglia-Romagna), που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2023, ακυρώθηκε. Η απόφαση αυτή λαμβάνεται υπό το φως των καταστροφικών επιπτώσεων των σφοδρών καταιγίδων και βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή, με αποτέλεσμα την τραγική απώλεια τουλάχιστον πέντε ζωών. Η περιοχή συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρές καιρικές συνθήκες, με την πρόβλεψη να δείχνει έντονες βροχοπτώσεις κατά τις ημέρες που είχε αρχικά προγραμματιστεί το Grand Prix.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/860268a7f52acbfeefd62d730da22b58.jpg

Η ασφάλεια των συμμετεχόντων, των θεατών και όλων των ατόμων που εμπλέκονται στη διοργάνωση είναι υψίστης σημασίας, οδηγώντας τους διοργανωτές στη δύσκολη αλλά αναγκαία επιλογή να ακυρώσουν τον αγώνα. Πρόκειται για μια ζοφερή υπενθύμιση της απρόβλεπτης φύσης του καιρού και των πιθανών συνεπειών του.

Δείτε ακόμαΧάος στην Imola – Εγκλωβίστηκαν μέλη ομάδας της F1 [video]

Η ακύρωση του Emiglia-Romagna Grand Prix είναι μια υπενθύμιση των επιπτώσεων που μπορεί να έχουν σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα οι δυνάμεις της φύσης. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια όλων των ανθρώπων της F1 στρέφονται στις οικογένειες και τα πρόσωπα που επλήγησαν από τα πρόσφατα γεγονότα.

Οι οπαδοί και οι λάτρεις της F1 σε όλο τον κόσμο αναμφίβολα νιώθουν απογοήτευση για την ακύρωση του αγώνα. Ωστόσο, η ασφάλεια πρέπει πάντα να προηγείται και η απόφαση να δοθεί προτεραιότητα στην ευημερία όλων των εμπλεκομένων είναι υπεύθυνη και αξιέπαινη.

f1-grand-prix-imola-cancel-akirosi-anakinosi

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...