Πώς ήταν ως παιδιά οι σημερινοί οδηγοί της F1; [video]

Μπορεί σήμερα να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι των πιο γρήγορων αυτοκινήτων του κόσμου, όμως οι οδηγοί που απολαμβάνουμε στις πίστες κάποτε ήταν παιδιά, οι περισσότεροι από αυτούς όχι πολύ παλιά.

  • -
  • -

Πώς ήταν πρωταθλητές όπως ο Hamilton και ο Vettel όταν ήταν παιδιά; Τι δήλωναν οι Verstappen, Leclerc και Stroll όταν ακόμα αγωνίζονταν στα καρτ και πώς περνούσε τον ελεύθερο χρόνο του ο Sainz; Όμως το πιο καίριο ερώτημα είναι ένα, πώς έδειχνε στην παιδική του ηλικία ο Norris, δεδομένου του baby face που έχει;

Αν υπάρχουν μερικά σημεία που ξεχωρίζουμε είναι ότι ο Vettel είχε από τότε καλή αίσθηση του χιούμορ, κάτι που τον χαρακτηρίζει ακόμα και σήμερα. Από την άλλη ο Hamilton πρόσεχε τα ελαστικά του ήδη από αυτή την ηλικία, ενώ στις δηλώσεις του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα, στοιχείο που δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η οικογένειά του προκειμένου να μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Δείτε ακόμα: F1: «Σώστε μας πριν μείνουμε ανάπηροι στα 30» λέει o Gasly

Ακόμα, ο Verstappen αντιδρούσε ήδη από τότε έντονα σε διάφορα περιστατικά που μπορεί να συνέβαιναν στην πίστα, σε αντίθεση με τον Leclerc ο οποίος πάντοτε όπως φαίνεται ήταν πιο ήρεμος. Ακόμα, βλέπουμε τον Verstappen να αναφέρει ότι θέλει να αγωνιστεί όπως ο πατέρας ή και ακόμα καλύτερα, επηρεασμένος προφανώς από την πάρα πολύ στενή σχέση που είχαν όλα τα χρόνια καθώς ο Jos Verstappen ήταν ο προπονητής του γιου του. Ο Lance Stroll δεν απέχει πολύ από την σημερινή εικόνα του.

Όσο για το baby face του Lando Norris, θα αφήσουμε το video να μιλήσει. Έχει μια μικρή και ιδιαίτερα αστεία έκπληξη.

Πώς σου φαίνεται να βλέπεις την παιδική ηλικία των οδηγών της F1 ξέροντας την εξέλιξή τους;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...