F1: Τρομακτικό ατύχημα του Schumacher - Στον τοίχο με 270 km/h [video]

Το τρομακτικό ατύχημα του Mick Schumacher συνέβη στα δεύτερα χρονομετρημένα του Σαββάτου, όταν έχασε τον έλεγχο στη Στροφή 12.

  • -
  • -

Ο γιός του Michael Schumacher, Mick, ο οποίος από το 2021 τρέχει στη Formula 1 με την ομάδα της Haas, ανησύχησε τους φίλους του αθλήματος όταν προσέκρουσε σε τοίχο της πίστας της Σαουδικής Αραβίας, στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου 26 Μαρτίου, σε γύρο που πάλευε για κάτι καλύτερο από την 9η θέση του grid.

Ένα άτσαλο πάτημα του κερμπ της Στροφής 12 έστειλε το μονοθέσιο του Schumacher στον απέναντι τοίχο. Τη στιγμή της πρόσκρουσης η Haas κινούνταν με περίπου 270 km/h, αλλά ευτυχώς η γωνία του χτυπήματος δεν την ακινητοποίησε αμέσως, στέλνοντάς τη πολλά μέτρα μακρύτερα μέσα στην πίστα, με συντρίμια του μονοθεσίου να γεμίζουν την άσφαλτο. Το session, φυσικά, διακόπηκε αμέσως.

Μετά το χτύπημα, ο Mick Schumacher παρέμεινε ακίνητος μέσα στο μονοθέσιο, προκαλώντας σχετική ανησυχία σε όσους παρακολουθούσαν. Χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών για να βγει από το κόκπιτ, ωστόσο φαίνεται ότι δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ο οδηγός της Haas μεταφέρθηκε άμεσα στο ιατρείο τη πίστας και αμέσως μετά, με ελικόπτερο, στο νοσοκομείο. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει εξωτερικά τραύματα και δεν φαίνεται να κινδυνεύει, ωστόσο συνεχίζονται οι εξετάσεις για να διαπιστωθούν πιθανοί εσωτερικοί τραυματισμοί.

Δείτε ακόμη: Πωλείται η Ferrari F300 του Michael Schumacher από το 1998

Δείτε το video με το ατύχημα του Mick Schumacher:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...