F1: O Abiteboul έχασε το στοίχημα με τον Ricciardo - Δείτε τι tattoo «χτύπησε»! (video)

Το πρώην αφεντικό της Renault υποστήριζε ότι ο Daniel Ricciardo δεν θα ανέβει στο βάθρο το 2020. Τελικά έκανε λάθος και το… πλήρωσε με μελάνι!

  • -
  • -

Το στοίχημα είναι στοίχημα και όλοι ξέρουμε πως όταν το χάσουμε, θα πρέπει να δεχτούμε και τις συνέπειες. Κάπως έτσι εκτυλίχθηκε και η ιστορία μεταξύ του Cyril Abiteboul και του Daniel Ricciardo. Ο πρώην επικεφαλής της Renault στη Formula 1 υποστήριζε ότι ο Αυστραλός δεν θα καταφέρει να ανέβει στο βάθρο, σε κανέναν από τους αγώνες του 2020. Ο Ricciardo ακόμη αγωνιζόταν για λογαριασμό της Renault και τελικά, κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη 3άδα, όχι μόνο μία, αλλά δύο φορές.

Από τότε μπορεί να πέρασαν αρκετοί μήνες, ωστόσο ο Abiteboul «πλήρωσε» το στοίχημά του. Ο Daniel Ricciardo ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται ο ίδιος, ο πρώην επικεφαλής της Renault και ένας tattoo artist να «βαράει» το σχέδιο στο πόδι του

Ο Ricciardo δεν αποκάλυψε τι θα απεικονίζει το tattoo, αλλά σύντομα επέστρεψε με νέο post, αλλά και με ένα ολόκληρο video στο κανάλι του στο YouTube.  Όπως αποδείχθηκε, το tattoo που διάλεξαν να αποτυπώσουν με μελάνι στο δέρμα του Abiteboul παραπέμπει στο «Α» της Alpine F1 Team, αλλά στο κέντρο του έχει ένα Honey Badger, το αυστραλιανό ζωάκι το οποίο εμφανίζεται και στο κράνος του Ricciardo.

Να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ένας επικεφαλής ομάδας της Formula 1 «χτυπάει» tattoo ύστερα από χαμένο στοίχημα. Πρόσφατα, ο Zak Brown, CEO της McLaren «βάρεσε» την πίστα της Monza στο αριστερό του χέρι. Το στοίχημα το έβαλε με τον Toto Wolff, επικεφαλής της ομάδας της Mercedes και η Monza προέκυψε επειδή ο Daniel Ricciardo κέρδισε στον συγκεκριμένο αγώνα. Μάλλον τα στοιχήματα με τατουάζ φέρνουν γούρι στον Daniel Ricciardo, δεν εξηγείται αλλιώς!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...