Αυτό είναι το μονοθέσιο της Aston Martin Cognizant F1 Team

Η AMR21 αποτελεί το πρώτο μονοθέσιο της ομάδας στην Formula 1 μετά από 61 χρόνια

  • -
  • -

Αν η Alpine A521 έκλεψε τις εντυπώσεις, τότε η Aston Martin AMR21 έκλεψε σίγουρα τις καρδιές μας. Το πράσινο μονοθέσιο που βλέπετε αποτέλεσε έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους διεκδικητές του φετινού grid. Η ομάδα που μέχρι τώρα γνωρίζαμε ως Racing Point, άλλαξε επωνυμία κατά την διάρκεια του χειμώνα, όταν ο ιδιοκτήτης της Lawrence Stroll απέκτησε τον έλεγχο της αυτοκινητοβιομηχανίας της Aston Martin και αποφάσισε να «παντρέψει» τους δύο οργανισμούς, με αποτέλεσμα να επαναφέρει το θρυλικό όνομα της βρετανικής μάρκας στον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά από 6 δεκαετίες.

front

Έτσι σήμερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μονοθεσίου της Aston Martin Cognizant F1 Team, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία AMR21. Παράλληλα, έγινε και η επίσημη παρουσίαση του νέου δίδυμου οδηγών, ντυμένο με τα νέα χρώματα της ομάδας, το οποίο πλέον αποτελείται από τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή, Sebastian Vettel και τον νεαρό Καναδό, Lance Stroll. Ο Vettel έρχεται ως νέα προσθήκη στο δυναμικό της νεοσύστατης ομάδας, μετά την 6ετή θητεία του με τα χρώματα της Ferrari.

drivers
Η παρουσίαση ήταν όσο πιο φαντασμαγορική θα μπορούσε μία διαδικτυακή παρουσίαση να είναι, με παρουσιάστρια την διάσημη ηθοποιό Gemma Arterton και δύο σπουδαίες ακόμα προσωπικότητες να στέλνουν το μήνυμά τους: ο θρύλος του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου, Tom Brady, αλλά και ο εν ενεργεία κινηματογραφικός James Bond 007, Daniel Craig.

Θυμίζουμε πως η πρώην Racing Point έρχεται από μία πολύ δυνατή σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας σημείωσε 3 podium, ενώ ο Μεξικανός Sergio Perez, που φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό του ταλαντούχου Max Verstappen για λογαριασμό της Red Bull Racing, κατάφερε την παρθενική του νίκη στο GP του Σακίρ.

Η σημερινή παρουσίαση αποτέλεσε την 3η για τον μήνα Μάρτιο, με τα μονοθέσια των Haas, Williams και Ferrari να έχουν απομείνει, πριν τις πρώτες επίσημες δοκιμές της σεζόν που θα πραγματοποιηθούν 12-14 Μαρτίου στο Μπαχρέιν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...