Ο Alonso ενεπλάκη σε ατύχημα με το ποδήλατο

Ο Fernando Alonso ενεπλάκη σε ατύχημα ενώ έκανε ποδήλατο στην Ελβετία, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο σαγόνι

  • -
  • -

Ο οδηγός της Alpine Formula 1, Fernando Alonso, ενεπλάκη σε ατύχημα ενώ έκανε προπόνηση με ποδήλατο στην Ελβετία. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύγκρουση με αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή του Lugano, έπεσε από το ποδήλατο και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η Alpine F1 εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως ο Ισπανός είναι καλά στην υγεία του διευκρινίζοντας τι συνέβη. Συγκεκριμένα: «Η Alpine F1 Team επιβεβαιώνει ότι ο Fernando Alonso ενεπλάκη σε ατύχημα ενώ έκανε ποδήλατο στην Ελβετία. Ο Fernando έχεις τις αισθήσεις του αισθάνεται καλά και υποβλήθηκε επέμβαση στο σαγόνι.»

O Alonso έχει υποστεί κάταγμα στο σαγόνι και έχει χτυπήσει στα δόντια. H επέμβαση στο σαγόνι πραγματοποιήθηκε ήδη σήμερα σε νοσοκομείο της Βέρνης. Η ομάδα γνωστοποίησε ότι ο Ισπανός είναι καλά στην υγεία του, σύντομα θα ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ το ατύχημα του δεν πρόκειται να επηρεάσει την αγωνιστική εμπλοκή του. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι  έτοιμος για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...