Formula 1: Ο Perez στη Red Bull;

Albon ή Perez; Ποιος θα είναι τελικά ο team mate του Max Verstappen το 2021;

  • -
  • -

Είναι γεγονός πως ο Sergio Perez έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του στο δεύτερο μισό της σεζόν, παίρνοντας μάλιστα και την παρθενική του νίκη με την Racing Point. Ωστόσο, με το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 να έχει ρίξει αυλαία, ο Μεξικανός δεν έχει ακόμη συμφωνήσει με κάποια ομάδα για το 2021. Επίσημα, μιας και πληροφορίες αναφέρουν πως ο Perez έχει έρθει σε συμφωνία με τη Red Bull, ως αντικαταστάτης του Alex Albon.

Το αφεντικό της ομάδας, Christian Horner, δήλωσε πως το μέλλον του Albon στη Red Bull θα αποφασιστεί τις αμέσως επόμενες μέρες. Αν τελικά ο Ταϊλανδός πιλότος αντικατασταθεί από τον Perez, θα παραμείνει πιθανότατα ως οδηγός δοκιμών.

Γεγονός είναι πως ο Albon δεν έχει εντυπωσιάσει ως team mate του Max Verstappen, καταφέρνοντας να ανεβεί μόλις 2 φορές στο βάθρο το 2020. Ωστόσο, απολαμβάνει μεγάλης υποστήριξης από την ομάδα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Horner: «Πάντα λέγαμε ότι θα πάμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά θα πάρουμε την απόφασή μας, στο τέλος της σεζόν. Ο Άλεξ είχε το πιο δυνατό του αγωνιστικό σαββατοκύριακο (στο Αμπού Ντάμπι), κάτι που είναι ενθαρρυντικό γι΄ αυτόν, και τώρα έχουμε μια πλήρη εικόνα της σεζόν. Και θα λάβουμε αυτήν την απόφαση τις επόμενες μέρες».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...