Ανερχόμενος πιλότος της F1 κάνει απρεπή χειρονομία στα social media και καταδικάζεται από την ομάδα του

Ο οδηγός έχει ήδη ζητήσει συγνώμη δημοσίως για το περιστατικό

  • -
  • -

Ο 21χρονος Nikita Mazepin, που μόλις πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε με την Haas F1 Team για την σεζόν του 2021, βρέθηκε να απολογείται, μετά από «απρεπές» story το οποίο πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram. Στο επίμαχο βίντεο, το οποίο βιντεοσκοπούσε ο ίδιος, φαίνεται μία γυναίκα να κάθεται στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου, με τον Mazepin στην θέση του συνοδηγού. Στην συνέχεια, ο οδηγός της F1 άγγιξε το στήθος της κοπέλα απρεπώς, ενώ προσπάθησε να τον αποφύγει, με το βίντεο να κλείνει στιγμές μετά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό το συμβάν οδήγησε αντιδράσεις από την χώρο της F1, αναγκάζοντας και την μέλλουσα ομάδα, Haas, να καταδικάσει το γεγονός:

haas

«Η Haas F1 Team δεν επικροτεί τη συμπεριφορά του Nikita Mazepin σε βίντεο που ανέβηκε στα social media του. Επιπλέον, το γεγονός ότι αυτό το βίντεο ανέβηκε στα social media κρίνεται απεχθές για τη Haas F1 Team. Το ζήτημα εξετάζεται εσωτερικώς και δεν θα γίνει κάποιο άλλο σχόλιο στην παρούσα φάση.»

Στην συνέχεια ο 21χρονος προχώρησε σε δική του δημοσίευση, αφού πρώτα διέγραψε το επίμαχο βίντεο:

mazepin

«Θα ήθελα να απολογηθώ για τις πρόσφατες ενέργειές μου, τόσο για την απρεπή συμπεριφορά μου, όσο και για το γεγονός ότι το ανέβασα στα social media. Ζητώ συγνώμη για την ντροπή που έφερα στη Haas F1 Team. Πρέπει να έχω υψηλότερα στάνταρ ως οδηγός Formula 1, και να καταλάβω ότι έχω απογοητεύσει τον εαυτό μου και πολλούς άλλους ανθρώπους. Υπόσχομαι να μάθω απ' αυτό.»

Ο Mazepin θυμίζουμε πως μόλις ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα της F2 στην 5η θέση και έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Haas F1 Team για τα επόμενα δύο χρόνια. Του χρόνου μάλιστα θα τρέχει μαζί, με το πρωταθλητή της φετινής χρονιάς στην F2, Mick Schumacher, ο οποίος θα τρέχει και αυτός με την Haas από το 2021.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...