Η Mercedes F1 γράφει ιστορία και το μέλλον του Hamilton είναι αβέβαιο!

7 συνεχόμενα πρωταθλήματα κατασκευαστών για την ομάδα, ρεκόρ στο θεσμό

  • -
  • -

Φωτιά έβαλαν στα paddock της Formula 1, οι τελευταίες δηλώσεις του 6 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Lewis Hamilton, μετά την νίκη του στο Emilia Romagna GP την περασμένη Κυριακή, το οποίο διεξήχθη στην θρυλική πίστα της Imola, στην Ιταλία. Δεν πρόκειται απλά για την 93η νίκη του Βρετανού (οι περισσότερες που έχει καταφέρει πότε οδηγός της F1) - 72η με τα χρώματα της Mercedes - αλλά για την κατοχύρωση του 7ου πρωταθλήματος κατασκευαστών back-to-back για την Mercedes AMG F1. Επίτευγμα, που ούτε η παντοδύναμη McLaren της δεκαετίας του ’80, αλλά ούτε και ο συνδυασμός Ferrari-Schumi κατάφεραν ποτέ να πιάσουν.

Πάρα όμως τις χαρές και τα πανηγύρια που στήθηκαν, όπως ήταν επόμενο, μετά τον αγώνα, οι δηλώσεις του αστεριού της Mercedes, έβαλαν ψύλλους στα αυτιά όλης της κοινότητας της F1. Ο Βρετανός, ο οποίος είναι το φαβορί και για το φετινό πρωτάθλημα οδηγών, το 7ο της καριέρας του, δήλωσε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο για την επόμενη σεζόν. Να θυμίσουμε πως ακόμη δεν έχει υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο μεταξύ Hamilton και Mercedes, το οποίο να ισχύει μετά το πέρας της σεζόν του 2020.

Ο ταλαντούχος οδηγός λέει πως ακόμη νιώθει ικανός και δυνατός για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με τις θέσεις όμως, του πρώτου οδηγού της ομάδας, αλλά και του Διευθυντή, Toto Wolff, να μην είναι σίγουρες για του χρόνου, όλα είναι πιθανά. Ο Βρετανός είπε πως είναι όλοι χαρούμενοι για την θέση στην οποία βρίσκονται, αλλά είναι και πολύ κουρασμένοι, καθώς είναι κάτι το οποίο το κάνουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο χρόνος περνάει και σύντομα θα πρέπει να έχουμε μια απάντηση, όποτε η υπομονή είναι το κλειδί.

hamilton-toto

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...