Ο Sebastian Vettel -λέει ότι- εμπιστεύεται την Ferrari

O Vettel θεωρεί ότι η ιταλική ομάδα του προσφέρει ισάξιο μονοθέσιο με αυτό του team mate του, Charles Leclerc

  • -
  • -

Eνώ ο Leclerc εντυπωσίασε στα δοκιμαστικά και στον αγώνα τερματίζοντας στην 4η θέση στο Grand Prix της Πορτογαλίας, ο Sebastian Vettel είχε ένα ακόμα μέτριο σαββατοκύριακο.
Στα δοκιμαστικά ο Γερμανός κατέκτησε την 15η θέση ενώ στον αγώνα τερμάτισε στην 10η θέση. Στους τελευταίους έξι αγώνες έχει κατακτήσει μόλις δύο βαθμούς. Ορισμένοι θεωρούν ότι η Ιταλική ομάδα δε προσφέρει ισάξια μονοθέσια στους οδηγούς της με τον τεχνικό διευθυντή Mattia Binotto να απαντάει: «Ο Charles τα πάει καλά, αλλά περιμένουμε περισσότερα από τον Seb. Ελπίζω ειλικρινά ότι ο Sebastian θα είναι σε θέση να τα καταφέρει καλύτερα στην Imola και να δείξει περισσότερα από αυτά που είναι ικανός να κάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα»

vettel2

Ο Vettel δήλωσε δημόσια ότι εμπιστεύεται τη Ferrari και πιστεύει ότι του δίνει ίσες ευκαιρίες με τον Mονεγάσκο ομόσταυλό του. «Πιστεύω ότι έχουμε το ίδιο μονοθέσιο. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους της ομάδας. Δυστυχώς παλεύω αρκετά να σημειώσω καλούς χρόνους, αντίστοιχους με του Leclerc, αλλά πιστεύω τα αποτελέσματα δεν θα μου τα δώσει κανένας άλλος εκτός από τη σκληρή δουλειά.
Με την ομάδα που έχω δίπλα μου πιστεύω ότι θα πάρω τα μέγιστα στο επόμενο Grand Prix στην πίστα της Imola».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...