Το όνομα Schumacher επιστρέφει στην F1

Θα ξαναδούμε τα αρχικά “MSC” στο πλάι της οθόνης μας, μετά από 8 χρόνια

  • -
  • -

 Ο Mick Schumacher, γιός του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, Michael, θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε επίσημο αγωνιστικό τριήμερο της Formula 1, στο Eifel Gran Prix της Γερμανίας, που θα πραγματοποιηθεί 9-11 Οκτωβρίου.

Ο 21χρονος οδηγός, ο οποίος είναι μέλος της Ferrari Driver Academy (FDA), θα οδηγήσει για την ομάδα της Alfa Romeo Racing, στο FP1, την C39 του Antonio Giovinazzi. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου προδιαγραφών F1, μιας και είχε οδηγήσει πέρσι την Ferrari SF90 σε δοκιμές στο Bahrain, ενώ περιστασιακά έχει «βολτάρει» με μερικά από τα νικητήρια μονοθέσια του πατέρα του, αυτή θα είναι η πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγωνιστικό τριήμερο.

Το νεαρό ανερχόμενο αστέρι, αυτή την στιγμή διαγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Formula 2 και βρίσκεται πρώτος στην βαθμολογία, με δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Σε δηλώσεις του είπε: « Είμαι πανευτυχής που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία στις ελεύθερες δοκιμές. Το γεγονός ότι η πρώτη μου επίσημη εμφάνιση σε αγωνιστικό τριήμερο της F1, θα γίνει μπροστά στους συμπατριώτες μου και στην πίστα του Nurburgring, κάνει αυτή την στιγμή πολύ ξεχωριστή.»

Υ.Γ. Φανατικοί μαζευτείτε… Schumi is back!


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...