Alonso : Θα πάρω τον τίτλο

  • -
  • -

Τι και εάν ο Fernando Alonso έφυγε από την Βρετανία με μηδέν βαθμούς, η νίκη της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του έδωσε ώθηση και πλέον λέει ότι θα πάρει τον τίτλο στην F1.

 

«Νομίζω πως ναι», είπε όταν ρωτήθηκε εάν θα χαμογελάσει τελευταίος μόλις τελειώσει η σαιζόν. «Πιστεύω ότι παρόλο που μας έλειπαν οι βαθμοί σε Valencia και Silverstone είναι από τις στιγμές εκείνες στο πρωτάθλημα που πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μέσα στους διεκδικητές. Είμαι πιο πεπεισμένος από ότι ήμουν πριν από τον αγώνα ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Ισπανός ενώ στην συνέχεια μίλησε και για τον αγώνα, «Η εκκίνηση δεν ήταν καλή. Είχαμε προβλήματα με τον συμπλέκτη όλο το τριήμερο. Η εκκίνηση για τον γύρο της προθέρμανσης δεν ήταν καλός και στο τέλος του pit lane και πάλι δεν ήταν καλά τα πράγματα, έτσι δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση στην εκκίνηση και αυτό δυστυχώς βγήκε».

 

Ερωτηθείς για την ποινή διέλευσης από τα πιτ ο Alonso σχολίασε : «Δεν είναι δουλειά μου (να κρίνω). Εγώ απλώς οδηγώ το αυτοκίνητο. Αυτό που λένε οι αγωνοδίκες είναι πάντα σωστό».

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...