Formula 1: Mugello και Sochi στο πρόγραμμα!

Δύο ακόμα αγώνες επιβεβαιώθηκαν για την αγωνιστική σεζόν του 2020 στην F1, με νεότερες προσθήκες αυτές των Mugello και Sochi

  • -
  • -

Το πρόγραμμα της Formula 1 εξακολουθεί να αποτελεί ένα παζλ, με τα κομμάτια του να συμπληρώνονται με την πάροδο του χρόνου. Τελευταία προσθήκη αποτελούν δύο ακόμα πίστες, και συγκεκριμένα αυτές των Mugello και Sochi. Και αν το ρωσικό Grand Prix είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια στο θεσμό, ο θίασος της Formula 1 θα βρεθεί για πρώτη φορά στο φημισμένο ιταλικό αυτοκινητοδρόμιο. Η πίστα ανήκει στη Ferrari και η παρθενική της παρουσία σε Grand Prix θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Σεπτεμβρίου, ακριβώς μία εβδομάδα μετά το GP της Monza. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα στο Mugello, η Ferrari θα γιορτάσει την 1000η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1.



Βέβαια, είναι γνωστό ότι η πίστα του Mugello περιλαμβάνεται ανελλιπώς στο Πρωτάθλημα του MotoGP, ενώ θα αποτελέσει την 4η ιταλική που αποτελεί μέρος του θεσμού, μετά τις Monza, Imola και την Pescara. Η τελευταία είχε συμπεριληφθεί στο Πρωτάθλημα μόλις μία φορά το 1957. Αρκετές φορές οι ομάδες έχουν πραγματοποιήσει δοκιμές στο Mugello, ενώ πρόσφατα στην πίστα βρέθηκαν οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc για λογαριασμό της Ferrari.

Μαζί με το Sochi, που θα διεξαχθεί στις 25-27 Σεπτεμβρίου, οι επιβεβαιωμένοι αγώνες αγγίζουν σήμερα τους δέκα. Οι επόμενοι αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, με τον συνολικό πιθανό αριθμό για το 2020 να κυμαίνεται από 15 έως 18.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...