Η Formula 1 επιστρέφει στις 5 Ιουλίου

Μετά από καθυστέρηση μηνών η F1 παίρνει θέση στην γραμμή εκκίνησης

  • -
  • -

Με την σεζόν του 2020 να έχει μπει σε αναμονή από τις αρχές Μαρτίου λόγω της πανδημίας που έπληξε τον πλανήτη, περιμέναμε με ανυπομονησία για το πότε και αν να δοθεί το πράσινο φως για επανέναρξη των αγώνων.

Σχεδόν 3 ολόκληρους μήνες μετά, βγήκαν στην δημοσιότητα οι ημερομηνίες των πρώτων 8 αγώνων του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα. Οι δύο πρώτοι αγώνες θα γίνουν 5 και 12 Ιουλίου στην Αυστρία.

Αν και η σεζόν θα ξεκινήσει με τις πίστες κλειστές για το κοινό, οι αρχές του αθλήματος ελπίζουν πως μια ενδεχόμενη βελτίωση των συνθηκών στους επόμενους μήνες θα επιτρέψει υπό προϋποθέσεις να υπάρξουν θεατές στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Οι επαναλαμβανόμενοι αγώνες στην ίδια πίστα είναι μια ενδιαφέρουσα τροπή που θυμίζει τα συνεχόμενα ματς των ομάδων του NBA στο ίδιο γήπεδο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πως ανταποκριθεί σε αυτό το άθλημα της Formula 1 μένει να το δούμε, αν και θα δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να επανέλθουν πιο προετοιμασμένες την δεύτερη φορά, διορθώνοντας λάθη που μπορεί να προέκυψαν στον πρώτο αγώνα.

Παρακάτω βλέπουμε το πρόγραμμα που δημοσιοποιήθηκε από την FIA, με τους πρώτους δύο να πραγματοποιούνται στο Red Bull Ring της Αυστρίας. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης σκοπεύουν να δημοσιεύσουν το πλήρες πρόγραμμα της σεζόν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μειωμένο μπάτζετ στην F1 θα αποτρέψει την αποχώρηση ομάδων;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...