F1: Δεν χάνει το πρωτάθλημα ο Hamilton

  • -
  • -

Το πρωτάθλημα του 2018 φτάνει στο τέλος του και πραγματικά τα σενάρια με τα οποία ο Hamilton θα το χάσει είναι … επιστημονικής φαντασίας. Κερδίζοντας το Ιαπωνικό GP και με τον Vettel να τερματίζει στην 6η θέση έκανε ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα. Κερδίζοντας στον επόμενο αγώνα στην Αμερική κατακτά τον 5ο του τίτλο. Δίπλα του στο βάθρο βρέθηκαν οι Bottas και Verstappen.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Hamilton να κρατά την θέση του και τον Vettel να κερδίζει 3 θέσεις

 

 

Μάλιστα ο Vettel κατάφερε να σκαρφαλώσει και στην 4η θέση

 

 

O Magnussen είχε μια επαφή με τον Leclerc και το αυτοκίνητο ασφαλείας μπήκε στην πίστα, κλείνοντας τις αποστάσεις που είχαν δημιουργηθεί

 

Στο σημείο εκείνο ο Verstappen έμαθε για ποινή 5 δευτερολέπτων καθώς μπήκε στην πίστα χωρίς ασφάλεια.

 

 

Με την επανεκκίνηση ο Verstappen και ο Vettel χτύπησαν μεταξύ τους σε ένα συμβάν το οποιο χαρακτηρίστηκε αγωνιστικό. Αποτέλεσμα αυτής της επαφής ήταν ο Vettel να πέσει στην τελευταία θέση, κάνοντας την αποστολή του ακόμα πιο δύσκολη.

 

 

Ο Hamilton μπροστά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Ο Bottas που ήταν πίσω του βρέθηκε στην πίεση από τον Verstappen αλλά κράτησε την θέση του.

 

Ο Ricciardo έκανε ένα πολύ καλό αγώνα τερματίζοντας στην 4η θέση ενώ η Ferrari απογοήτευσε με τον Raikkonen να τερματίζει 5ος και τον Vettel 6ο.

 

Το αποτέλεσμα του αγώνα αναλυτικά

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...