F1: Οι Mercedes μπροστά στα προκριματικά της Αυστρίας

  • -
  • -

Από τις δυο πρώτες θέσεις θα εκκινήσουν αύριο οι δυο Mercedes. Οι Bottas και Hamilton δεν άφησαν περιθώρια στις Ferrari και θα εκκινήσουν από τις δυο πρώτες θέσεις.

 

Από το Q1 η κατάσταση φαινόταν πολύ στενή στην κορυφή. Οι Mercedes και ο Vettel έδειχναν ότι θα παλέψουν για την pole position με τις Haas να αποτελούν την έκπληξη. Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι McLaren, Force India, Williams, Toro Rosso και Sauber έχασαν από έναν οδηγό στο στάδιο αυτό. Οι Vandoorne, Perez, Sirotkin, Hartley και Ericsson βγήκαν εκτός διαδικασίας.

 

 

Στο δεύτερο σκέλος η μάχη δόθηκε στην κορυφή και για το γεγονός με ποια γόμα θα εκκινούσαν οι πρώτοι 10. Οι Ferrari και Mercedes επέλεξαν διαφορετικές γόμες και αυτό έχει το ενδιαφέρον του.

 

Ο Alonso προσπάθησε να περάσει στην 10άδα αλλά ένα λάθος στον τελευταίο του γύρο τον έφερε εκτός όπως εκτός έμειναν οι Ocon, Gasly, Leclerc και Stroll.

 

 

Στο Q2 η εικόνα ήταν

 

 

Στο 3ο και τελευταίο σκέλος οι δυο Mercedes κατάφεραν να πάρουν τις δυο πρώτες θέσεις με τον Bottas και τον Hamilton, ενώ οι δυο Ferrari ήταν στα 3 δέκατα πίσω τους. Την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Vettel, Raikkonen, Verstappen, Grosjean, Ricciardo, Magnussen, Sainz και Hulkenberg

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...