F1: Από την pole position εκκινεί στον Καναδά ο Vettel

  • -
  • -

H pole position βάφτηκε κόκκινη με τον Sebastian Vettel να κατακτά την 1η θέση για τον αυριανό αγώνα με τους Bottas και Verstappen να ακολουθούν.

 

Στο πρώτο κομμάτι αυτός που δεν συμμετείχε καθόλου λόγω προβλήματος ήταν ο Grosjean, αλλά το σκέλος αυτό είχε μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως λόγω των McLaren. Τοσο ο Alonso όσο και ο Vandoorne τα βρήκαν σκούρα και κατάφεραν μόλις την τελευταία στιγμή να περάσουν στο Q2. Εκτός έμειναν, πέρα από τον Grosjean, οι Gasly, Stroll, Sirotkin και Ericsson.

 

 

Στο δεύτερο σκέλος βλέποντας την κατάταξη είναι εύκολο να καταλάβουμε τι έγινε. Ricciardo, Verstappen, Bottas, Vettel και Raikkonen έδωσαν απίστευτη μάχη. Εκτός εμειναν οι Magnussen, Hartley, Leclerc, Alonso και Vandoorne.

 

 

Στην πρώτη προσπάθεια ο Vettel κατάφερε να κερδίσει τον Bottas κατά 0.081 δευτερόλεπτα! Οι Raikkonen, Verstappen, Hamilton και Ricciardo ακολουθούσαν. Μεγάλος νικητής όμως ήταν ο Vettel που πήρε την pole position μπροστά από τον Bottas και τον Verstappen. Την 10άδα έκλεισαν οι Hamilton, Raikkonen, Ricciardo, Hulkenberg, Ocon, Sainz και Perez.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...