F1: Ricciardo ή Raikkonen στην Ferrari;

  • -
  • -

Ο Daniel Ricciardo εικάζεται ότι έχει μια συμφωνία με την Ferrari για αποκλειστικές κουβέντες μέχρι κάποια ημερομηνία που πιθανώς να είναι το τέλος Ιουνίου. Η Ιταλική ομάδα έχει μια θέση ελεύθερη για το 2019, και βρίσκεται σε σταυροδρόμι για το ποιος θα την καλύψει.

 

Ο Raikkonen είναι 38 χρονών αλλά φέτος και μέχρι στιγμής έχει δείξει κάποια από τα καλά του στοιχεία, και σε αρκετές περιπτώσεις είναι πιο γρήγορος από τον Sebastian Vettel. Ο Daniel Ricciardo είναι 10 χρόνια νεότερος από τον Raikkonen, και περιμένει την Ιταλική ομάδα να πάρει την απόφασή της. Ο νεότερος της παρέας είναι ο Charles Leclerc ο οποίος είναι 20 χρονών και τρέχει για λογαριασμό της Alfa Romeo Sauber και είναι ο μελλοντικός οδηγός της Ferrari.

 

Η Ιταλική ομάδα λοιπόν βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Ο Vettel έχει δείξει ότι με τον Ricciardo δεν τα πήγαινε και τόσο καλά και είχε αρκετές δυσκολίες όταν οι δυο τους ήταν στην Red Bull Racing, ενώ απεναντίας με τον Raikkonen έχει πολύ καλές σχέσεις.

 

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι το σχέδιο της Ferrari είναι η παραμονή του Raikkonen για άλλο ένα χρόνο ώστε να μπορέσει να αξιολογήσει τον Charles Leclerc και να δουν εάν μπορούν να του εμπιστευτούν μια αγωνιστική θέση. Ειδικά με την Ferrari να έχει να δει πρωτάθλημα οδηγών από το 2007 και κατασκευαστών από το 2008.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...