F1: Η Ferrari ψάχνει το … δύσκολο βήμα για τον τίτλο

  • -
  • -

Η Ferrari μπορεί να έκανε μεγάλο άλμα προόδου για το 2017 σε σχέση με το 2016, όμως για να πάρει το πρωτάθλημα χρειάζεται το … δύσκολο βήμα.

 

«Προφανώς οι κανονισμοί θα παραμείνουν ίδιοι. Πιστεύω ότι έχουμε μια υγιή πλατφόρμα για να χτίσουμε στην αρχή της χρονιάς και ελπίζω να συνεχίσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε το τελευταίο βήμα που είναι και το πιο δύσκολο. Γίνεται ήδη σκληρή δουλειά και τους τελευταίους μήνες εστιαζόμαστε για την επόμενη σαιζόν, προσπαθώντας να κάνουμε το μονοθέσιο πιο γρήγορο, με μεγαλύτερη ισχύ στον κινητήρα μας και θα δούμε από εκεί και πέρα», είπε ο Γερμανός.

 

Η Ferrari έχει να πάρει πρωτάθλημα οδηγών από το 2007 με τον Raikkonen και οι ελπίδες έχουν πέσει στον Vettel μετά από μια 5ετία με τον Fernando Alonso ο οποίος έφτασε δυο φορές στην πηγή και νερό δεν ήπιε. «Στο τέλος της ημέρας σαν οδηγός θέλεις να κερδίζεις, και προφανώς εάν είσαι ανταγωνιστικός στην αρχή δεν ξέρεις εάν θα σου φτάσει να πάρεις το πρωτάθλημα. Συνήθως δεν το πολυσκέφτεσαι. Εάν το μονοθέσιο είναι γρήγορο και κάνεις την δουλειά σου θα σε οδηγήσει είτε σε θετικά είτε σε αρνητικά νέα. Στην πλειονότητα αυτά ήταν θετικά. Υπήρχαν κάποιες βδομάδες με μεγάλο πόνο για μάς, αλλά γενικά είναι σημαντικό να έχεις ένα ανταγωνιστικό πακέτο», είπε ο Vettel.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...