F1: Όλο και πιο κοντά στο comeback o Kubica

  • -
  • -

Μπορεί χθες η Williams να αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία : «Παρόλο που οι συζητήσεις με τον Kubica συνεχίζονται, δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα αντικαταστήσει τον Massa. Θα κάνουμε μια ανακοίνωση όταν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι, αλλά τίποτα δεν έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύρια που έρχεται στο Abu Dhabi», ο Kubica όλο και πλησιάζει στο να πάρει την θέση.

 

Σύμφωνα με ρεπορταζ στο Motor Sport Magazine το θέμα έχει κολλήσει στα διαδικαστικά. Το Βρετανικό περιοδικό αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει διευθετηθεί ο τρόπος πληρωμής του, ο οποίος συνδέεται με τα λεφτά που έχει πάρει από την ασφάλεια ζωής που είχε κάνει και τον είχε αποπληρώσει όταν είχε το ατύχημα σε αγώνα ράλι. Αυτά τα λεφτά τώρα, από την στιγμή που θα γυρίσει στην ενεργό δράση όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να επιστραφούν.

 

Μέχρι να κλείσει όμως το θέμα η Williams ανακοίνωσε τους οδηγούς που θα τρέξουν στις δοκιμές στο Abu Dhabi από βδομάδα με τον Stroll να τρέχει τα δυο πρωινά και τον Kubica και Sirotkin να αναλαμβάνουν δράση τα δυο απογεύματα εναλλάξ. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...