F1: Πόσο κοντά είναι ο Kubica στην Williams;

Ποιος θα οδηγήσει δίπλα στον Stroll τη δεύτερη Williams

  • -
  • -

Η σαιζόν φτάνει στο τέλος της και για την ομάδα της Williams τα δεδομένα είναι ότι ο Felipe Massa σταματάει την καριέρα του , ενώ ο Lance Stroll συνεχίζει με την ομάδα καθώς ο ίδιος έχει επενδύσει, εμπράκτως, στο να παραμείνει.

 

Το ζήτημα για την Williams είναι ποιος θα οδηγήσει μαζί με τον Stroll. Ο Robert Kubica, ο οποίος δοκίμασε για λογαριασμό της Renault πριν από το καλοκαίρι, έκανε δοκιμές και με την ομάδα της Williams, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν μείνει εσωτερικά. Αυτό που λέγεται είναι ότι οι χρόνοι που έκανε είναι κοντά στους χρόνους του di Resta, ο οποίος είναι αναπληρωματικός οδηγός και φέτος έτρεξε στην Ουγγαρία.

 

Εκτός κούρσας για την θέση φαίνεται να έχει μείνει ο Pascal Werhlein, ο οποίος υποστηρίζεται από την Mercedes. Έτσι η λίστα περιλαμβάνει τους Kubica, di Resta και Kvyat. Οι πιθανότητες επιστροφής του Kubica έχουν φτάσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό, και πιθανώς να μιλάμε για τα τυπικά, εφόσον ολοκληρώσει και δοκιμές στο Abu Dhabi μετά από το πέρας του πρωταθλήματος. Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Πολωνός θα φέρει και χορηγίες της τάξης των 5εκ Ευρώ από την χώρα του. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...