F1: Ο Marchionne θα γίνει σωτήρας;

Μας μπερδεύουν πολύ εκεί στην Ferrari

  • -
  • -

Μας μπερδεύουν πολύ εκεί στην Ferrari. Ο Maurizio Arrivabene, αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, είπε ότι ο Sergio Marchionne, ο Πρόεδρος της Ferrari, δουλεύει σκληρά ώστε να αναγνωρίσει και να προωθήσει τα ταλέντα που έχουν εντός της ομάδας! Ναι καλά διαβάσατε!

 

«Δουλέψαμε όλοι μαζί ώστε να βρούμε τους ανθρώπινους πόρους μέσα από την ομάδα, ειδικά τους ανθρώπους που έχουν ταλέντο και δουλεύουν στην αφάνεια. Ο Κος Marchionne ειδικά δούλεψε πολύ σκληρά να πάρει συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους. Δουλέψαμε μαζί σε αυτή την άσκηση φυσικά και βρήκαμε νεαρούς και ταλαντούχους ανθρώπους. Είμαστε μια μεγάλη εταιρία και έχουμε και το τμήμα του GT και βρήκαμε ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν από εκεί», είπε ο Marchionne.

 

O Arrivabene πιστεύει ότι η τωρινή προσέγγιση είναι η σωστή : «Έχουμε δυο επιλογές, είτε βρίσκεις τον καλύτερο σχεδιαστή στο paddock και μπορεί να βάλει μαγεία στο μονοθέσιό σου και προσπαθείς να ανέβεις ή μπορείς να μας με τον τρόπο μας και να φτιάξεις μια μαγική ομάδα, και αυτός είναι ο τρόπος που προσπαθούμε να πάμε. Η Ferrari είναι μεγάλη εταιρία και έτσι νιώθουμε την ευθύνη. Έχουμε πολύ καλό υλικό και την ιδέα να τους τοποθετήσουμε μαζί, να θέσουμε τους στόχους και να πάμε μαζί τον δρόμο που έχει ανοιχτεί γιατί δεν είχαμε 18 αποτυχημένους μήνες».

 

Στο paddock της Monza υπήρχε έντονος προβληματισμός για το εάν ο Marchionne με τον τρόπο δουλειάς και με το γεγονός ότι «βάζει τα χέρια του στην ομάδα», είναι ο τρόπος για να γυρίσει η Ferrari στις επιτυχίες. Το να μπει ένα νέο μοντέλο δουλειάς και να αποδώσει ότι έχει να αποδώσει θέλει πλάνο 3ετίας ή και μεγαλύτερο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...