Mercedes: Θα αλλάξουμε οδηγούς εάν χρειαστεί!

Ο Toto Wolff τρίζει τα δόντια στους οδηγούς

  • -
  • -

Η κατάσταση στην Mercedes πάει να ξεφύγει. Οι Hamilton και Rosberg έχουν χάσει τον έλεγχο και αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα για την ομάδα. Αυτό είναι πλέον πασιφανές μετά από τους τελευταίους αγώνες, όταν ο Hamilton πήρε το πρωτάθλημα, αλλά ο Rosberg έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις. Ο Βρετανός δεν μπορεί να βρει το φάρμακο και άρχισε να κατηγορεί και την ομάδα του.

 

Όμως ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις που έκανε στο motorsport.com : «Κάποιες φορές δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε αγώνες τις Κυριακές και έχουμε πάντα ένα οδηγό παραπονούμενο. Και αυτό διαχέεται στην ομάδα. Προφανώς είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει».

 

Μέχρι πιο σημείο όμως θα φτάσουν στην Mercedes για να σταματήσουν αυτή την κατάσταση; «Πήραμε την απόφαση να έχουμε δυο ίσους οδηγούς ώστε να έχουμε την εξέλιξη της ομάδας γρηγορότερη και καλύτερη. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση πριν από 3 χρόνια. Κοιτώντας μπροστά θα δούμε εάν είναι το καλύτερο για την ομάδα. Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας μέσα στην ομάδα είναι ένα πολύ κρίσιμο στοιχείο για την επιτυχία της. Εάν νιώσουμε ότι δεν ταιριάζει με τη γενική συναίνεση, το πνεύμα και την φιλοσοφία της ομάδας, τότε ίσως σκεφτούμε, σε ότι αφορά το οδηγικό δίδυμο, το πώς θα πάμε μπροστά».

Εσύ πάντως θα χρειαστεί να μπεις σε σκέψεις μόνο αν δεν έχεις βάλει ακόμη Cosmote VDSL. Αυτή η κίνηση, είναι μονόδρομος.

 

Ερωτηθείς για αν δώσει επεξηγήσεις στις δηλώσεις του, ο Wolff είπε: «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε ταλαντούχους και γρήγορους οδηγούς στα μονοθέσια. Αλλά θέλουμε να δουλεύουμε και με καλά παιδιά»

 

Έχοντας στα υπόψη ότι το συμβόλαιο του Rosberg λήγει στο τέλος του 2016 τότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η ανανέωσή του, σε συνδυασμό με την κενή θέση που θα υπάρχει στην Ferrari θα μας δώσει τροφή για σενάρια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...