VIDEO: Ο Alonso μας πηγαίνει μια βόλτα με καρτ

Πολύ γρήγορα…

  • -
  • -

Ο Fernando Alonso έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πρόσφατα άνοιξε το μουσείο του και την πιστα καρτ στην πόλη του, το Oviedo της Ισπανίας. Στο μουσείο μπορεί να δει κανείς τα μονοθέσια που έχει οδηγήσει ο Ισπανός πιλότος, αλλά και τα καρτ που είχε από μικρός, με τον αριθμό 14. Υπάρχουν ακόμη φόρμες, κράνη, διάφορα κύπελλα, αλλά και αντικείμενα από όλη την αγωνιστική του πορεία. Συνολικά εκτίθενται γύρω στα 300 αντικείμενα στην μεγάλη αυτή έκθεση. Στα εγκαίνια του μουσείου βρέθηκαν εκεί εκτός άλλων ο Boullier, ο de la Rosa και ο Briatore.

 

Δίπλα ακριβώς από το μουσείο υπάρχει μια πίστα καρτ η οποία διαμορφώνεται για να έχει συνολικά 29 διαφορετικά layouts. Μάλιστα έχει πάρει και χαρακτηριστικές στροφές από διάφορες πίστες της F1, όπως της Suzuka, της Valencia και της Jarama. Μάλιστα ξεκίνησαν και οι εγγραφές στο karting campus, για τους μικρούς επίδοξους πρωταθλητές.

 
"Για μένα το να έχω μια πίστα καρτ όπου τα παιδιά θα έχουν το ίδιο όνειρο με μένα χωρίς να ανυσηχούν πώς θα τα βγάζουν πέρα οικονομικά ή να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, με κάνει χαρούμενο. Δεν έτρεξα ποτέ σε μια πίστα όπως αυτή έτσι μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη στον κόσμο. Πρέπει να προσφέρουμε το καλύτερο στους καλύτερους, έτσι ώστε να έχουν λιγότερα εμπόδια να ξεπεράσουν. Όποτε έρθει ένα ταλέντο, κάποιο το οποίο να είναι εξαιρετικό, πρέπει να το βοηθήσουμε για να βρει τον δρόμο του, και όχι να το κρατάμε πίσω. Τέτοιες εγκαταστάσεις κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έμπαινα στην F1, ήμουν απλώς χαρούμενος όποτε έμπαινα στο καρτ, ακόμα και όταν ήμουν σε πάρκινγ, ήταν το κίνητρό μου", είπε ο Ισπανός στα εγκαίνια πριν απο μερικές βδομάδες. 

Για να μας δείξει την πίστα του, ο Alonso μας πάει μια βόλτα με καρτ, επιδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ταχύτητά του - όπως φυσικά κάνει και το VDSL του ΟΤΕ με τις υψηλές του ταχύτητες, κάθε φορά που σερφάρεις στο internet...

Είσαι λάτρης της ταχύτητας; Αν δεν έχεις δοκιμάσει το VDSL του OTE, δεν έχεις δει τίποτα. Aσύλληπτα γρήγορο internet, για να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες που φτάνουν έως 50Mbps!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...