Dacia δοκιμάζει πωλήσεις μέσω facebook

Η digital εποχή, συναντά την προσιτή αυτοκίνηση

  • -
  • -

Μπορεί το φιλόδοξο σχέδιο της πώλησης αυτοκινήτων, μέσω του internet να μην έχει μπει για τα καλά στα γρανάζια της λειτουργίας του δικτύου πωλήσεων της Dacia, οι πρώτες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, εφαρμόζονται σταδιακά από την ρουμάνικη εταιρεία.

Το έναυσμα έδωσε η προβληματική για την Dacia αγορά της Ιταλίας, όπου ο σκληρός ανταγωνισμός, δεν τις επέτρεψε επαρκεί εμπορική διείσδυση, παρά τον σεβαστό αριθμό Ρουμάνων που εργάζονται εκεί.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, ανακοινώθηκε η λειτουργία της ειδικής σελίδας της Dacia στο facebook, για την ιταλική αγορά. Συγκεκριμένα η Dacia Ιταλίας προσφέρει δύο ειδικές εκδόσεις του Sandero, για αποκλειστική online πώληση, μέσω του internet. Η σελίδα των απευθείας παραγγελιών θα ανοίξει στο προσεχές διάστημα, ενώ με αυτό τον τρόπο, η Dacia θέλει να σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις του αγοραστικού κοινού, για τις μελλοντικές της κινήσεις.

Οι δύο ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της Dacia, περιλαμβάνουν δύο 5θυρa Sandero, σε ειδικούς χρωματισμούς του μπλέ (Colore Speciale Jeans) και μαύρου Stepway (Colore Speciale Grigio Opaco). To πρώτο φορά τον κινητήρα 1,4 λίτρων με τους 75 ίππους στην έκδοση Bifuel (βενζίνη/υγραέριο), ενώ το δεύτερο είναι diesel, με τον κινητήρα 1,5 λίτρων dCi των 90 ίππων. Οι τιμές τους είναι 8.500 και 13.500 ευρώ αντίστοιχα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...