Ηλεκτρικό Hummer H1

Nation-E-AngelH1

  • -
  • -

Το απαιτητικό σε καύσιμο Hummer H1 αποκτά την πρώτη green έκδοση του, ακολουθώντας τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. Υπεύθυνη για το πρώτο «οικολογικό» Hummer είναι η ελβετική οικολογική οργάνωση Nation-E, η οποία εξέλιξε το λεγόμενο και AnglelH1.

Η ηλεκτρική φύση του συγκεκριμένου Hummer δεν στηρίζεται μόνη στην ηλεκτροκίνητη φύση του, αλλά και στο ότι διαθέτει μια μπαταρία χωρητικότητας 60 kW. Βασικός σκοπός του AngelH1 είναι να παρέχει ρεύμα σε άλλα αυτοκίνητα, σπίτια, νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις, τα οποία έχουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης.

Παράλληλα, έχει την δυνατότητα ηλεκτροδότησης, ολόκληρων περιοχών που έχουν πληγεί από φυσικά φαινόμενα, όπως σεισμούς, τυφώνες κ.τ.λ. Η ικανότητα του AngelH1 να προσεγγίζει αυτές τις περιοχές, οι οποίες είναι δύσβατες και είναι δύσκολο να τροφοδοτηθούν με σταθερές υποδομές, είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του. Επιπλέον, μπορεί να τροφοδοτήσει με ρεύμα, μεταφορείς δορυφόρων και άλλες μονάδες τηλεπικοινωνίας.

Η εταιρεία Nation-E έχει δημιουργήσει μια σειρά από συνεργασίες, με ευαισθητοποιημένες χώρες, όπως η Αμερική, η Ιταλία, η Γερμανία, η Φινλανδία κ.α. Το AngelH1 θα παρουσιαστεί στο κοινό, στην έκθεση ηλεκτροκίνητων του Μονάχου, στις 19-21 Οκτώβρη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...