Νέο εργοστάσιο κατασκευής των ηλεκτρικών Think

  • -
  • -

Η εταιρεία Think ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου και σύγχρονου εργοστασίου κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα χτιστεί στη έδρα της εταιρείας που βρίσκεται στη πόλη Fornebu, κοντά στο Όσλο της Νορβηγίας. Στις νέες εγκαταστάσεις θα έχει την έδρα της και το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της εταιρείας που αποτελείται από εβδομήντα μηχανικούς.

Η γραμμή παραγωγής που θα δημιουργηθεί θα διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα συναρμολόγησης, θάλαμο προσομοίωσης κλιματολογικών συνθηκών, δυναμόμετρο, κυλιόμενους διαδρόμους για την υποκατάσταση της δοκιμής σε δρόμο, αλλά και μια πληθώρα καινοτόμων εργαστηρίων για την ανάπτυξη και παραγωγή των ηλεκτρονικών συστημάτων που είναι απαραίτητα σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Στο νέο αυτό εργοστάσιο η Think θα εξελίξει του επόμενους δώδεκα μήνες την παραγωγή του μοντέλου Think City, το οποίο φορτίζει με κοινή παροχή 220 Volt και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 160 km/h.

Οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων θα γίνουν για επιλεγμένες αγορές όπως αυτές της Δανίας, Ολλανδίας, Ισπανίας, Σουηδίας και Αυστρίας, ενώ το 2011 θα ανακοινωθεί επίσημα η κατασκευή ενός δεύτερου εργοστασίου στην Ινδιανάπολη που θα καλύπτει τις ανάγκες της Αμερικανικής αγοράς.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...