Προσφορές Alfa Gain

Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, νέες προνομιακές τιμές

  • -
  • -

Η διαδικτυακή υπηρεσία Alfa Gain, μέσω του site της Alfa Romeo, δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να βρουν αυτοκίνητα της Alfa Romeo σε χαμηλές τιμές. Στην υπηρεσία αυτή, o ενδιαφερόμενος θα βρει περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων καινούργιων αυτοκινήτων, με πλούσιο εξοπλισμό και με σημαντικό όφελος στην τιμή, επιπλέον της ευέλικτης χρηματοδότησης της FGA Bank.

Η πρόσβαση στο Alfa Gain γίνεται από την κεντρική σελίδα του επίσημου site της Alfa Romeo (www.alfaromeo.gr).

Άμεση διαδικτυακή επικοινωνία
Η αναβάθμιση του μηχανισμού της υπηρεσίας Alfa Gain προσφέρει πλέον περισσότερες δυνατότητες. Τώρα πια ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει σε ποια περιοχή βρίσκεται το μοντέλο της αρεσκείας του και να επικοινωνήσει μέσω της ειδικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος με το συγκεκριμένο διανομέα του επίσημου δικτύου. Παράλληλα μπαίνει και σε σειρά προτεραιότητας για την Alfa Romeo που ενδιαφέρεται.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η λίστα των αυτοκίνητων του Alfa Gain ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και πως όλα τα αυτοκίνητα είναι καινούργια και φυσικά συνοδεύονται από την εργοστασιακή εγγύηση των δύο ετών.

Πληθώρα μοντέλων 
Στην υπηρεσία Alfa Gain θα βρείτε τα μοντέλα MiTo και Giulietta σε πληθώρα επιλογών, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού όσο και κινητήρα. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν διαθέσιμες MiTo με βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα, με την τιμή για την 1.4 78 PS να ξεκινά από τα 11.940€, την 1.4 105 PS από 13.930€, την 1.4 135 PS από 16.855€ και την κορυφαία Quadrifoglio Verde των 170 ίππων από 17.845€. Η Giulietta διατίθεται με τους κινητήρες τούρμπο των 120 και 170 ίππων, με την τιμή να ξεκινά από τα 17.900 και 21.220€ αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα, για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της Alfa Romeo, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει τον επίσημο διανομέα στην περιοχή που τον εξυπηρετεί, σε όλη τη χώρα, και να επικοινωνεί απευθείας για ό,τι αφορά την Alfa Romeo που επιθυμεί να αγοράσει. 
Να σημειώσουμε επίσης ότι η μεταφορά του αυτοκίνητου από την Αθήνα στον διανομέα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώληση, γίνεται με ευθύνη και έξοδα της Fiat Group Automobiles Hellas.

Στην υπηρεσία του καταναλωτή 
H αναβάθμιση της υπηρεσίας Alfa Gain γίνεται στο πλαίσιο της αμεσότερης επικοινωνίας μεταξύ του υποψήφιου πελάτη και του επίσημου διανομέα, αναβαθμίζοντας παράλληλα την εμπορική/προσωπική σχέση τους.