Ford Kuga plug in hybrid με 329 ευρώ/μήνα - Πώς θα το πάρεις

Το Ford Kuga είναι το πρώτο σε πωλήσεις plug in hybrid μοντέλο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Χάρη σε μία νέα προσφορά, μπορείς να το αποκτήσεις με πολύ χαμηλή μηνιαία δόση.

  • -
  • -

Το ολοκληρωμένο SUV Ford Kuga PHEV παραμένει ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος σε σχέση με όλα τα Plug-In Hybrid μοντέλα της αγοράς, έχοντας στο ενεργητικό του τις υψηλότερες πωλήσεις στην κατηγορία στην Ευρώπη τόσο το 2021 και το 2022, όσο και το 2023 μέχρι και αυτή τη στιγμή

Σε συνέχεια των υψηλών εμπορικών επιδόσεων που κατέγραψε τόσο το 2021 όσο και το 2022, το πλήρες από κάθε άποψη SUV, Ford Kuga PHEV εξακολουθεί να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών και να κυριαρχεί σε πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη και για το 2023,αποτελώντας μέχρι και σήμερα τη δημοφιλέστερη επιλογή στη γηραιά ήπειρο στην κατηγορία των Plug-In Hybrid μοντέλων, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/70bc74fed52f95374067da2fd745148e.jpg

Το Ford Kuga plug in hybrid συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους

Συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων όπως η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που προσφέρουν ο προηγμένος ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία υψηλής τάσης και η ελευθερία κίνησης χωρίς περιορισμούς που εξασφαλίζει ο τεχνολογικά προηγμένος βενζινοκινητήρας 2,5L της Ford, το Kuga PHEV συνθέτει την ιδανική επιλογή για αυτούς που αναζητούν το πιο ολοκληρωμένο SUV της μεσαίας κατηγορίας.

Δείτε ακόμα: Ford Blue Days: Ποια μοντέλα αφορούν τα μοναδικά προνόμια;

Με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, μεγάλους χώρους, κορυφαία ποιότητα, απαράμιλλη ασφάλεια, προηγμένη συνδεσιμότητα αλλά και σπορ απόδοση σε όλες τις εκφάνσεις της. Σχεδιασμένο με επίκεντρο τον οδηγό και τις ανάγκες του, το νέο Kuga PHEV προτάσσει, όπως κάθε μοντέλο της Ford, υποδειγματικά οδικά χαρακτηριστικά σε δρόμους με στροφές, κορυφαία άνεση και ποιότητα κύλισης στον αυτοκινητόδρομο αλλά και απαράμιλλη ευελιξία μέσα στην πόλη.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ea56fa184e0ff0bf705f3ed4057f3058.jpg

Ford Kuga – Η ιδανική λύση στα μεσαία SUV

Με τον τρόπο αυτό, αποτελεί σήμερα την ιδανική λύση στην κατηγορία των μεσαίων SUV για όλους όσοι αναζητούν το πιο ολοκληρωμένο, απολαυστικό και οδηγοκεντρικο SUV της αγοράς. Τώρα, το κορυφαίο αυτό «πακέτο» είναι άμεσα διαθέσιμο για μίσθωση στην Ελλάδα στην έκδοση ST-Line X μέσα από το νέο πρόγραμμα της Ford Lease που εξασφαλίζει ιδιαίτερα προνομιακούς όρους, μηναίο μίσθωμα μόλις 329 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο.

Οι πελάτες μπορούν τώρα να μισθώσουν μέσω της Ford Lease το νέο τους Kuga Plug-In Hybrid απολαμβάνοντας ξέγνοιαστα μια σειρά από επιπλέον πλεονεκτήματα, σε συνδυασμό με πλήρη πακέτα υπηρεσιών. Σε πρώτη φάση, όλη η διαδικασία μίσθωσης του αυτοκινήτου αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από εύκολη καθώς διεκπεραιώνεται από τους Επίσημους Εμπόρους Ford.

Ολοκληρωμένη υπηρεσία για όσους επιλέξουν το Ford Kuga με leasing

Η παρουσίασή του στον πελάτη γίνεται από του ανθρώπους που γνωρίζουν όσο κανένας άλλος τα πάντα για αυτό: τους Σύμβουλους Πωλήσεων Ford. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης του νέου Ford Kuga PHEV, οι πελάτες απολαμβάνουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που αφορούν την τακτική συντήρηση και επισκευή του οχήματος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή στο Δίκτυο Επισήμων Επισκευαστών Ford.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a316fd3e43090e44c243cf441d60209e.jpg

Την ίδια στιγμή, εκτός από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας, η Ford Lease παρέχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης, που περιλαμβάνει κάλυψη ιδίων ζημιών με απαλλαγή, αστική ευθύνη προς τρίτους, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, προσωπική κάλυψη οδηγού, ζημιές από πυρκαγιά και πολιτικούς κινδύνους, καθώς και ολική-μερική κλοπή.

Πολλή δύναμη, ελάχιστοι ρύποι για το Ford Kuga PHEV

Στα παραπάνω προστίθενται επίσης η παροχή οδικής βοήθειας και οχήματος αντικατάστασης σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, καθώς και η αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χλμ., σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ford. Το Ford Kuga PHEV αντλεί ενέργεια από μια συμπαγή μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης με χωρητικότητα 14,4kWh, η οποία εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία για έως και 64 χλμ. (WLTP).

Την ίδια στιγμή, η μέγιστη ισχύς του προηγμένου 4κύλινδρου κινητήρα 2,5L, ο οποίος λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ανέρχεται στους 225 ίππους. Όλα τα παραπάνω, συνθέτουν ένα σύστημα κίνησης που επιτυγχάνει μειωμένο λειτουργικό κόστος, χάρη στην κορυφαία κατανάλωση στον συνδυασμένο κύκλο που ανέρχεται σε μόλις 1,2 λιτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 22 g/χλμ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/2cf46e0158209ecb8d906ad593a00ea6.jpg

Στην υψηλή αποδοτικότητα του συστήματος μετάδοσης κίνησης του Ford Kuga Plug-In Hybrid ιδιαίτερα καθοριστική είναι η συμβολή των διαθέσιμων προφίλ οδήγησης EV Auto, EV Now, EV Later και ΕV Charge, τα οποία προσφέρουν στους οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιοι πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Η τελευταία έχει την ικανότητα να ανακτά ενέργεια μέσω αναγεννητικής πέδησης, καθώς φυσικά και από εξωτερική πηγή φόρτισης – για παράδειγμα, με σύνδεση σε παροχή 230V η πλήρωσή της με ηλεκτρική ενέργεια ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 ώρες. Σε αυτή τη διαδικασία οι οδηγοί του νέου Ford Kuga Plug-In Hybrid έχουν στο πλευρό τους έναν ακόμα σύμμαχο.

Πάντα συνδεδεμένο με το κινητό σου

Αυτός δεν είναι άλλος από τη μοναδική εφαρμογή FordPass, η οποία αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος. Με τη βοήθεια του συγκεκριμένου app, το οποίο είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα smartphones, οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε σημείο επιθυμούν τόσο το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης όσο και την εκάστοτε αυτονομία που προσφέρει.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/605b5573f3d8e00aa83e711442d32caf.jpg

Επίσης, το προηγμένο και εύκολο στη χρήση app της Ford προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού του κατάλληλου σταθμού φόρτισης, ενώ ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες του βοηθούν τους χρήστες να αξιοποιούν στο μέγιστη βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της, ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας.

Πατήστε εδώ για να δείτε συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές της ελληνικής αγοράς.

Παράδειγμα μίσθωσης μέσω προγράμματος Ford Lease

Μοντέλο: Ford Κuga PHEV ST-Line X

Μηνιαίο μίσθωμα: €329 (πλέον Φ.Π.Α)

Διάρκεια μίσθωσης: 48 μήνες

Ετήσια χλμ.: 20.0000

Προκαταβολή: €9.000 (πλέον Φ.Π.Α)