Nissan X-Trail: 4.000 € φθηνότερο στην Ελλάδα

Το νέο Nissan X-Trail προσφέρεται με σημαντικά μειωμένη τιμή στη χώρα μας σε όλες τις εκδόσεις και, το σημαντικότερο, είναι ετοιμοπαράδοτο.

  • -
  • -

Οι προσφορές της Nissan συνεχίζονται, με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές, να αποκτήσουν άμεσα ένα από τα κορυφαία μεγάλα SUV της αγοράς, στην πιο ανταγωνιστική τιμή. Όλες οι τιμές της Nissan

xtrail

Η 4η γενιά του X-Trail, η οποία διατίθεται στη χώρα μας τόσο με κινητήρα 1.5 Hybrid, όσο και με το πρωτοποριακό σύστημα e-Power, έχει μεταμορφωθεί ριζικά, όντας απόλυτα εκσυγχρονισμένο τεχνολογικά, με δυναμική εμφάνιση και χώρους που ενθουσιάζουν.

xtrail

Το D-SUV της Nissan θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα οικογενειακά αυτοκίνητα. Διαθέσιμο ως πενταθέσιο ή επταθέσιο, καλύπτει πλήρως τις οικογενειακές ανάγκες, ενώ παράλληλα ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, όπως το ProPILOT με Navi-Link. Φυσικά, δεν λείπουν οι πλήρως ψηφιακές οθόνες με διαισθητική πλοήγηση και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Τιμές από 34.590 €

Χάρη στην προωθητική ενέργεια της Nissan, το καινούριο X-Trail είναι φθηνότερο κατά 4.000 € και μάλιστα σε όλες τις εκδόσεις. Η βασική έκδοση 1.5 Hybrid 163ps M-CVT 5-seat ξεκινά από τα 34.590 € έχοντας στάνταρ από ζάντες 18 ιντσών, έως αισθητήρες βροχής, φωτός και παρκαρίσματος πίσω, Air-Condition, μπουτόν εκκίνησης κινητήρα, Drive Modes, το πακέτο Safety Shield και δεκάδες ακόμη συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

xtrail

Το 7θέσιο X-Trail ξεκινά από τα 39.990 € με τον κινητήρα 1.5 Hybrid των 163 ίππων, ενώ η έκδοση e-Power απόδοσης 204 ίππων, με το όφελος των 4.000 € πέφτει στα 40.990 €. Η πλουσιότερα εξοπλισμένη έκδοση 1.5 e-4orce A/T 7-seat, με τετρακίνηση και 213 ίππους τιμάται στα 56.290 €, διαθέτοντας κυριολεκτικά τα πάντα.

xtrail

Δείτε εδώ τη δοκιμή του Nissan X-Trail e-4ORCE: Υβριδικό και τετρακίνητο με 213 ίππους!

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως, η έκπτωση των 4.000 € αφορά όλα τα ετοιμοπαράδοτα X-Trail και θα «τρέχει» στο δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων έως εξαντλήσεων των αποθεμάτων. Όλες οι προσφορές στην ελληνική αγορά εδώ