Απόσυρση Τώρα, από την Citroen!

Τη δυνατότητα απόσυρσης του παλιού σου αυτοκινήτου και απόκτησης ενός νέου με σημαντικό όφελος προσφέρει τώρα η Citroen.

  • -
  • -

Ενώ η απόσυρση σε κρατικό επίπεδο αφορά μόνο τα αυτοκίνητα που αγοράζονται μέσω του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά, η Citroen πρωτοπορεί και ανατρέπει τα καθιερωμένα, επαναφέροντας την απόσυρση και για τα συμβατικά αυτοκίνητά της!

Η Citroën πιστή στην εταιρική της υπογραφή, είναι μία Μάρκα που τολμά και καινοτομεί, που συνδέεται άρρηκτα με τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή και τη μετακίνησή τους, ενώ παράλληλα δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν εύκολη την απόκτηση και τη χρήση ενός νέου αυτοκινήτου. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιούργησε ένα μοναδικό πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ!

Η Citroen καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεση της εταιρείας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, δίνοντας έτσι αξία στο παλιό τους αυτοκίνητο, με σύντομο χρόνο παράδοσης!

Citroen Aposyrsi

Ποια μοντέλα αφορά η Απόσυρση της Citroen

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën. Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid! Στο πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το Νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της Μάρκας, το C3. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Επιπλέον, η Citroën έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroën! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, www.citroen.gr.

Citroen Aposyrsi