Kia Rio: Πάρ’ το τώρα με 140 €/μήνα

Αποπληρωμή σε έως και 84 μήνες, 5 χρόνια Δωρεάν Service και φυσικά 7ετή Εργοστασιακή Εγγύηση

  • -
  • -

Με την πρώτη ματιά, το Kia Rio σε πείθει ότι δεν είναι απλά ένα κομψό δημιούργημα. Σε εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, είναι όμως ταυτόχρονα προσεγμένο στην λεπτομέρεια και κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε τομέα. Καλύπτει με άνεση τις προσδοκίες του κοινού της κατηγορίας που αναζητά υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, ποιότητα και αίσθηση οδήγησης ανώτερων κατηγοριών, μεγάλους χώρους και ισχυρούς κινητήρες με χαμηλή κατανάλωση.

Μια ματιά στο μοντέρνο σαλόνι επιβεβαιώνει ότι το Rio εσωκλείει ευρωπαϊκή φινέτσα τόσο στον σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής, όσο και στον διάκοσμο. Ξεχωρίζουν τα μαλακά στην αφή υλικά, το οδηγοκεντρικό ταμπλό και οι διάσπαρτες σπορ πινελιές. Παράλληλα, προσφέρει εξαιρετικό χώρο για τους επιβάτες και ένα μεγάλο πορτμπαγκάζ 325 lt.

Η τεχνολογία δηλώνει ηχηρό παρών, με πρωτόκολλα Android Auto και Apple CarPlay στην έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών που πέρα από συνδεσιμότητα παρέχει ψυχαγωγία, ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας.

Προηγμένοι είναι και οι κινητήρες. Οι επιλογές ξεκινούν με τον 1.25 των 84 ίππων και συνεχίζουν με τον 1.4 των 100 PS που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο. Ο υπερτροφοδοτούμενος 1.0 T-GDI αποδίδει 100 PS και διακρίνεται για την τέλεια ισορροπία επιδόσεων και αποδοτικότητας. Για τους λάτρεις της δύναμης είναι διαθέσιμος και με 120 PS, ενώ όσοι αναζητούν σπορ χαρακτήρα θα τον ανακαλύψουν στις εκδόσεις GT Line. Αυτές ξεχωρίζουν με την πιο επιθετική εμφάνιση που χαρίζουν οι προβολείς ομίχλης ice cube LED, η ειδικά σχεδιασμένη μάσκα, τα πλαϊνά μαρσπιέ, οι χαμηλοί προφυλακτήρες και οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

 

Το σπορ πνεύμα του Kia Rio GT Line είναι εμφανές και στην καμπίνα, χάρη στα εντυπωσιακά καθίσματα με επενδύσεις από μαύρο ύφασμα και τεχνητό δέρμα, καθώς και στις ραφές αντίθεσης σε γκρι χρώμα που αντανακλώνται στις λεπτομέρειες με μεταλλική χροιά στις πόρτες, το υποβραχιόνιο και τον λεβιέ ταχυτήτων. Στοιχεία που ενισχύουν τη σπορ εμπειρία οδήγησης είναι το κοφτό στο κάτω μέρος τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση.

Το Kia Rio σε κερδίζει με την εμφάνισή του, αλλά και την ουσία που περικλείει. Τώρα, μπορείς να το κάνεις εύκολα δικό σου από 140 ευρώ το μήνα, με το πρόγραμμα “KiaMovingWithYou”που περιλαμβάνει:

  • ευέλικτη χρηματοδότηση με προκαταβολή από 30%,
  • αποπληρωμή έως 84 μήνες,
  • χαμηλή μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου,
  • 5 χρόνια προνομιακό Δωρεάν Service.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Kia προσφέρει σε συνεργασία με την Eurobank δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα με 30% προκαταβολή, δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου, επιτόκιο 7,5% και περίοδο αποπληρωμής 60 ή 84 μήνες, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Παράλληλα, η Kia ενισχύει την 7ετή εργοστασιακή εγγύησή της με Δωρεάν Service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο). Το πρόγραμμα καλύπτει τα τακτικά και προγραμματισμένα service, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση, το Δωρεάν Service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταπωλητική αξία. To πρόγραμμα ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα Kia Rio.