Kia XCeed: Δικό σου με δόση 1% της αξίας του

Αποπληρωμή σε έως και 84 μήνες, 5 χρόνια Δωρεάν Service και φυσικά 7ετή Εργοστασιακή Εγγύηση

  • -
  • -

Ένα hatchback, ένα SUV και ένα coupe κρύβονται στο ιδιοφυές Kia XCeed! Το high-tech Crossover συμπυκνώνει στον όρο Coupe Utility Vehicle την ευελιξία και εργονομία ενός hatchback, την πρακτικότητα και την εκτός δρόμου “περιπέτεια” ενός SUV, την σιλουέτα και την οδηγική απόλαυση ενός coupe. Το XCeed είναι ταυτόχρονα ένας εκδρομικός περιηγητής με ύψος έως και 18,4 cm από το έδαφος, ένα ευρύχωρο οικογενειακό με άνετους χώρους για μια οικογένεια (πορτμπαγκάζ 426-1.378 lt) και ένα coupe που ενθουσιάζει με την εμφάνιση και την οδική του συμπεριφορά.

Σε όλα αυτά προσθέστε την προηγμένη τεχνολογία που συνοδεύει κάθε πτυχή του XCeed, από τον προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ μέχρι το υπερπλήρες «μπουκέτο» των ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης. Για ενημέρωση, πλοήγηση, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα φροντίζει η κεντρική οθόνη έως 10,25’’ με Android Auto και Apple CarPlay.

 

Τεχνολογικά προηγμένοι είναι και οι κινητήρες του XCeed, είτε πρόκειται για τον οικονομικό 1.0 T-GDi των 120 ίππων, είτε για τον ισχυρότερο 1.4 T-GDi ισχύος 140 PS, είτε για τον κορυφαίο 1.6 T-GDi με τους 204 ίππους. Για όσους προτιμούν τη ροπή των diesel, η γκάμα εμπλουτίζεται με την υβριδική έκδοση 48V Hybrid που συνδυάζεται με τον αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα 1.6 Smartstream των 136 PS για ακόμα χαμηλότερη μέση κατανάλωση (3,9-4,1 lt/100km μικτός κύκλος)! Διαθέσιμο τέλος είναι και το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT 7 σχέσεων.

Η απόλυτη σημασία της Kia στην ασφάλεια καθρεπτίζεται στα ηλεκτρονικά συστήματα. Σαν Crossover μεγαλύτερης κατηγορίας, το XCeed φρενάρει αυτόματα για να αποφύγει ένα ατύχημα (FCA), παραμένει στη λωρίδα του (LKAS), ακολουθεί την κυκλοφορία με το LFA και το Smart Cruise Control, καταλαβαίνει πότε υπάρχει άλλο όχημα στο τυφλό σημείο του καθρέπτη, παρκάρει μόνο του και ενημερώνει τον οδηγό όταν αντιληφθεί πως χρειάζεται διάλειμμα, χάρη στο πακέτο ADAS (Advanced Driver Assistance Systems).

 

Απλά μοναδικό, είναι το Kia XCeed. Τώρα, μπορείς να το κάνεις εύκολα δικό σου με το πρόγραμμα “KiaMovingWithYou” που περιλαμβάνει:

  • ευέλικτη χρηματοδότηση με προκαταβολή από 30%,
  • αποπληρωμή έως 84 μήνες,
  • χαμηλή μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου,
  • 5 χρόνια προνομιακό Δωρεάν Service.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Kia προσφέρει σε συνεργασία με την Eurobank δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα με 30% προκαταβολή, δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου, επιτόκιο 7,5% και περίοδο αποπληρωμής 60 ή 84 μήνες, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Παράλληλα, η Kia ενισχύει την 7ετή εργοστασιακή εγγύησή της με Δωρεάν Service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο). Το πρόγραμμα καλύπτει τα τακτικά και προγραμματισμένα service, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση, το Δωρεάν Service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταπωλητική αξία. To πρόγραμμα ισχύει από 25 Μαΐου για όλα τα ετοιμοπαράδοτα Kia XCeed.