Kia Sportage: Παρ’ το τώρα!

Παρ’ το τώρα με προκαταβολή από 30%, αποπληρωμή έως 84 μήνες, χαμηλή μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου, 7ετή εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια Δωρεάν Service

  • -
  • -

Η δυναμική παρουσία της Kia σε κάθε επίκαιρη κατηγορία είναι δεδομένη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Sportage. Το δραστήριο SUV κατέχει τον τίτλο του best seller της Kia στην Ευρώπη, χάρη στον σπορ χαρακτήρα, την προηγμένη τεχνολογία αλλά και τη δυναμική του εξωτερική εμφάνιση.

Αλλά και στο εσωτερικό του, όλα αποπνέουν μια premium και συνάμα σπορτίφ αύρα. Στο ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής του συστήματος infotainment που φροντίζει για ενημέρωση, ψυχαγωγία, πλοήγηση και συνδεσιμότητα μέσω Android Auto και Apple CarPlay.

 

Το μακρύ μεταξόνιο (2.670 mm) προσφέρει άνεση για πέντε επιβάτες, ενώ τα 491 λίτρα του χώρου αποσκευών είναι αρκετά για να τοποθετηθούν οι βαλίτσες και όσα χρειάζεται μια οικογένεια που λατρεύει τις αποδράσεις.

Οι αποδοτικοί κινητήρες συμβάλλουν στον εκδρομικό χαρακτήρα του Sportage, συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις με οικονομία καυσίμου. Σε βενζίνη διατίθεται ο πανίσχυρος 1.6 Turbo των 177 ίππων, ενώ σε diesel ο 1.6D αποδίδει ισχύ 115 ή 136 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί με το 48Volt υβριδικό σύστημα της ΚΙΑ που μειώνει περεταίρω την κατανάλωση καυσίμου (από 5,3 lt/100 km μόλις). Εκτός από το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, διαθέσιμο για τις εκδόσεις των 177hp και 136hp είναι και το εξαιρετικό αυτόματο DCT διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, αλλά και το σύστημα τετρακίνησης για τους θιασώτες της off road οδήγησης.

 

Ένα ακόμη ατού του Kia Sportage είναι ο ιδιαίτερα πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός της βασικής έκδοσης Upgrade που περιλαμβάνει στοιχεία όπως ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, η έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας, το infotainment με οθόνη αφής 7’’ και οι ζάντες αλουμινίου 17’’. Ο τομέας της ασφάλειας έχει δεχθεί επίσης ιδιαίτερη μέριμνα με συστήματα όπως η αυτόνομη πέδηση ανάγκης (AEB) και η περιφερειακή ορατότητα (AVM) που απεικονίζει στην οθόνη του ταμπλό το χώρο γύρω από το αυτοκίνητο.

 

Μοντέρνο και αποδοτικό, με δυναμικό χαρακτήρα και τη μοναδική εργοστασιακή εγγύηση των 7 ετών, το Kia Sportage έρχεται γεμάτο αυτοπεποίθηση στην ακμάζουσα κατηγορία των SUV. Τώρα, μπορείς να το κάνεις εύκολα δικό σου με το πρόγραμμα KiaMovingWithYou που περιλαμβάνει:

  • ευέλικτη χρηματοδότηση με προκαταβολή από 30%,
  • αποπληρωμή έως 84 μήνες,
  • χαμηλή μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου από μόλις 223 ευρώ,
  • 5 χρόνια προνομιακό Δωρεάν Service.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Kia προσφέρει σε συνεργασία με την Eurobank δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα με 30% προκαταβολή, δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου από μόλις 223 ευρώ, επιτόκιο 7,5% και περίοδο αποπληρωμής 60 ή 84 μήνες, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.
Παράλληλα, η Kia ενισχύει την 7ετή εργοστασιακή εγγύησή της με Δωρεάν Service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο). Το πρόγραμμα καλύπτει τα τακτικά και προγραμματισμένα service, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση, το Δωρεάν Service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταπωλητική αξία. To πρόγραμμα ισχύει από 25 Μαΐου για όλα τα ετοιμοπαράδοτα Kia Sportage.