Citroen Reverse Sales: C3 & C5 Aircross με προνομιακή χρηματοδότηση

Αμφότερα τα μοντέλα «φορούν» τους κινητήρες νέας γενιάς Euro 6.2 και σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν άνεση Advance Comfort

  • -
  • -

Στην επέκταση του προγράμματος Citroen Reverse Sales για τα SUV C3 Aircross και C5 Aircross, προχωρά η Citroen, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να τα αποκτήσουν με προνομιακή χρηματοδότηση και πενταετή εγγύηση.

Αμφότερα τα μοντέλα σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν άνεση Advance Comfort, ενώ διατίθενται με τους βραβευμένους κινητήρες νέας γενιάς Euro 6.2.

To Compact SUV C3 Aircross φέρει υψηλή οροφή που υπογραμμίζεται από φινίρισμα χρωμίου και ενσωματωμένη υπογραφή φώτων LED, υψηλή θέση οδήγησης, ανεξάρτητα συρόμενα πίσω καθίσματα, 20 συστήματα υποβοήθησης, ενώ ο χώρος αποσκευών  φτάνει τα 520lt.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ CITROEN C5 AIRCROSS

Το νέο SUV C5 Aircross ξεχωρίζει για τα πλαϊνά προστατευτικά τύπου Airbumps, τους μεγάλους τροχούς διαμέτρου 720χλστ, τις μπάρες οροφής, τη μεγάλη απόσταση των 23 εκ. από το έδαφος, καθώς και τον χώρο αποσκευών που φτάνει τα 720lt.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα ανταλλαγής Citroen Reverse Sales, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να πουλήσετε το παλιό σας αυτοκίνητο και να αγοράσετε ένα ολοκαίνουριο με προνομιακή χρηματοδότηση, ισχύει για συγκεκριμένες εκδόσεις έως τις 31 Ιουλίου 2019.