Volvo XC60 με όφελος έως 7.000 ευρώ

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων το SUV της σουηδικής φίρμας προσφέρεται με σημαντικό όφελος

  • -
  • -

Το μεσαίο SUV της σουηδικής φίρμας είναι διαθέσιμο πλέον από τη Volvo Car Hellas με μια δελεαστική προσφορά το όφελος της οποίας ανάλογα με την έκδοση αγγίζει μέχρι και τα 7.000 ευρώ. Επιπλέον το Volvo XC60 προσφέρει συνδυαστικά πέντε χρόνια service, ισάριθμα έτη εγγύησης και επίσης 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Το συγκεκριμένο όφελος αφορά τις εκδόσεις Summum και R-Design του XC60 D4 με τον προηγμένο κινητήρα 1.969 κ.εκ. της οικογένειας Drive-E, που αποδίδει ισχύ 190 ίππων και συνδυάζεται με το εξαιρετικό αυτόματο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων της Volvo.



Η έκδοση Summum δίνει έμφαση στην πολυτέλεια, διαθέτοντας μεταξύ άλλων και επιπλέον της ήδη πολύ πλούσιας έκδοσης Momentum, δερμάτινα καθίσματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών υψηλής ανάλυσης, κάθισμα οδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο με μνήμες, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Πιο εστιασμένη στη σπορ φιλοσοφία είναι η έκδοση R-Design κάτι που υπογραμμίζουν οι διαφορετικές ρυθμίσεις του πλαισίου. Τα δερμάτινα καθίσματα εδώ είναι με επένδυση Nubuck και περφορέ ενώ διακοσμητικά και ένθετα R-Design υπάρχουν σε πολλά σημεία – στη μάσκα, στην κονσόλα, στο τιμόνι και αλλού. Σπορ πεντάλ, σπορ εξατμίσεις και σπορ δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων συμπληρώνουν την εικόνα. Και εδώ υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών υψηλής ανάλυσης αλλά με το R-Design, σπορ θέμα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και ισχύει για ταξινομήσεις μέχρι τέλος Μαΐου.