Renault: Επέκταση Εγγύησης

Οδηγείστε ξένοιαστα

  • -
  • -

Τα βασικά προγράμματα εργοστασιακής εγγύησης της Renault (ανάλογα με το μοντέλο) είναι τα εξής:


• 2 ετών με απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων
• 3 ετών ή 100.000 χλμ. (όποιο επέλθει πρώτο)


κατά τι διάρκεια αυτού του διαστήματος, η Renault καλύπτει πλήρως το κόστος τόσο των ανταλλακτικών όσο και της εργασίας. 

 

Επιπλέον δύο ακόμα προγράμματα καλύπτουν τα μοντέλα Renault και τα οποία προβλέπουν:


• 3 χρόνια εγγύηση βαφής
• 12 χρόνια εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας 



ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ


Η Renault επενδύοντας στη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της στην Ελλάδα, θέτει στην υπηρεσία σας τα νέα προγράμματα Επέκτασης Εγγύησης που σχεδίασε σε συνεργασία με την Autoprotect Α.Ε. έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το αυτοκίνητό σας ξέγνοιαστα για πολλά χρόνια.

 

Επιλέξτε το Πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας:

 

  • Πρόγραμμα Επέκτασης Εγγύησης Πλήρους Κάλυψης

 

Πρόκειται για ένα Ασφαλιστικό Πρόγραμμα, μοναδικό στην Ελλάδα, που σας εξασφαλίζει επέκταση εγγύησης έως και 3 χρόνια πέραν της εργοστασιακής, προσφέροντάς σας όλες της τις καλύψεις. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε συνολικά έως και 5 χρόνια, πλήρους εργοστασιακής εγγύησης για απεριόριστα, ξέγνοιαστα, χιλιόμετρα.

 

 

  • Πρόγραμμα Επέκτασης Εγγύησης Renault Κάλυψης ΑΜΕ

 

Πρόκειται για ένα Ασφαλιστικό Πρόγραμμα ευρείας κάλυψης που σας εξασφαλίζει επέκταση εγγύησης των μηχανικών και ηλεκτρικών μερών του νέου σας αυτοκινήτου έως και 3 χρόνια πέραν της εργοστασιακής. Οδηγείτε ξέγνοιαστα χωρίς να ανησυχείτε για μηχανικές ή ηλεκτρικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν αφού η Autoprotect αναλαμβάνει την κάλυψη του κόστους της επισκευής σε ανταλλακτικά και εργασία.

Εάν αποκτήσετε το Renault σας με χρηματοδότηση Εμπορική CrediCom είσαστε διπλά κερδισμένοι αφού έχετε τη δυνατότητα χρηματοδότησης των παραπάνω προγραμμάτων για το διάστημα που επιθυμείτε.

 

Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία απευθυνθείτε στο σύμβουλο πωλήσεων του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων Renault έτσι ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...