Skoda Fabia RS από 17.990€

1.4 TSI με 180 ίππους και DSG

  • -
  • -

Ανακοινώθηκε η τιμή του Fabia RS στην χώρα μας, στα 17.990€, συμπληρώνοντας την παρουσία του VW Group, στην κατηγορία των δυνατών supermini, μαζί με τα Seat Ibiza Cupra και VW Polo GTI. Η διαφοροποιημένη εμφάνιση και ο πλούσιος εξοπλισμός έρχονται να ενισχύσουν το δυναμικό προφίλ του Fabia RS μαζί πάντα με τις εξαιρετικές επιδόσεις του 1.4 TSI κινητήρα των 180 ίππων. Με αρωγό το αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων, επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 km/h σε 7.3 sec και έχει τελική 224 km/h. Οι εκπομπές CO2 είναι 148 gr/km.

Ο εξοπλισμός της έκδοσης RS περιλαμβάνει: εμπρός προφυλακτήρα με σπορ σχεδίαση και ενσωματωμένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου 17’’ ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων, φιμέ τζάμια, πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη αέρα ( air diffuser) και διπλή εξάτμιση, ESP, ABS και ASR, το νέο σύστημά XDS, σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών (TPM), σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Hold Control), σπορ μπάκετ καθίσματα που ρυθμίζονται σε ύψος και φέρουν τα λογότυπα RS, σπορ δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για τις ταχύτητες.

Ανάλογά με το χρώμα του αμαξώματος, η οροφή, το σπόιλερ οροφής καθώς και οι ζάντες αλουμινίου θα διατίθενται σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς: μαύρο, άσπρο και ασημί.

Αναλυτικά ο εξοπλισμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Fabia RS εδώ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...