Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Suzuki Swift

3θυρο από 11.990€ - 5θυρο από 12.490€

  • -
  • -

Το νέο Swift, ξεκινά άμεσα την εμπορική του πορεία στη χώρα μας, ταυτόχρονα με την πρώτη παγκόσμια παρουσίασή του που πραγματοποιείται στη διεθνή έκθεση του Παρισιού από 2 έως 17 Οκτωβρίου 2010.

Με τιμές που αρχίζουν από 11.990€ για την τρίθυρη έκδοση και από 12.490€ για την πεντάθυρη, το νέο Swift αποτελεί πραγματική πρόκληση, καθώς στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται 7 αερόσακοι, ESP με Τraction Control, ηχοσύστημα και οι συνήθεις ηλεκτρικές ευκολίες.

Με νέο εσωτερικό, νέο στιβαρό αμάξωμα, δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς και πλούσιο εξοπλισμό που μεταξύ άλλων μπορεί να περιλαμβάνει σύστημα Start&Stop, Push start, Keyless Entry, Cruise Control, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία φώτων, ζάντες αλουμινίου 16’’ και ηλιοροφή.

O κινητήρας 1,2 λίτρων Dual VVT αποδίδει 94 ίππους και καταναλώνει μόλις 5,0 lt/100 km. Παράλληλα διαθέτει κορυφαία παθητική ασφάλεια που καθώς έχει αποσπάσει 5 αστέρια στην αξιολόγηση EuroNCAP.

Το νέο Swift θα βρίσκεται άμεσα σε όλες τις εκθέσεις Suzuki στην Ελλάδα, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν test drive για να διαπιστώσουν άμεσα τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και τις μοναδικές δυνατότητες του.

Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι τιμές όλων των εκδόσεων και τον εξοπλισμό μπορείτε να τα βρείτε εδώ: 3θυρο και 5θυρο

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...