Μεγάλες προσφορές από τη Fiat

Το «Big Deal» από τη Fiat κάνει τη μαύρη Παρασκευή να μοιάζει μια απλή μέρα για ψώνια

  • -
  • -

Μια νέα προωθητική ενέργεια τρέχει από την FCA Greece και έχει την ονομασία «The Big Deal». Η μεγάλη ευκαιρία για την απόκτηση ενός Fiat 500 και του μεγαλύτερου 500Χ με τον SUV χαρακτήρα είναι τώρα σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία της φίρμας.

Πιο συγκεκριμένα και ενδεικτικά το 500X το SUV της Fiat υπάρχει διαθέσιμο με τον κινητήρα diesel και πλούσιο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σύστημα πολυμέσων U-Connect Navi με έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, cruise control και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, με όφελος που αγγίζει τα 4.500 ευρώ.

Επίσης, το μικρό 500 στην ενδιαφέρουσα έκδοση Lounge με τον diesel κινητήρα των 1,3 λίτρων και τους 95 ίππους προσφέρεται με έκπτωση που αγγίζει τα 3.200 ευρώ. Το οικογενειακό 500L Trekking με diesel 1.600άρη 120 ίππων και πλούσιο εξοπλισμό διατίθεται σε προσφορά που έχει όφελος 4.100 ευρώ. Το αυτοκίνητο πόλης το μικρό πολυεργαλείο Panda με τον οικονομικό αλλά και ροπάτο κινητήρα 1.3 diesel με 95 ίππους έχει όφελος 2.900 ευρώ.

Αναλυτικά τις προσφορές της Fiat μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...