Μεγάλες προσφορές Fiat

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για λίγες μέρες

  • -
  • -

Ενδιαφέρουσες προσφορές με μεγάλο όφελος που περιλαμβάνει έκπτωση και «απόσυρση» προσφέρει αυτό το διάστημα η ελληνική Fiat. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για λίγες μέρες. Γενικότερα για τα μοντέλα της Fiat μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας εδώ.

 

Πιο αναλυτικά και όσον αφορά το νέο Tipo, το οικογενειακό μοντέλο της Fiat στη σεντάν εκδοχή του, μπορείτε να αποκτήσετε την έκδοση με τον 1.4 κινητήρα των 95 ίππων με πλούσιο εξοπλισμό από 12.400 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.


 

Με μεγάλο όφελος που αγγίζει τα 2.500 ευρώ υπάρχει διαθέσιμη και η diesel έκδοση του Fiat Tipo sedan με τον κινητήρα των 1,3 λίτρων, που περιλαμβάνει το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.



Το μικρό Fiat 500 στην έκδοση 1.3 MTJ με κινητήρα πετρελαίου προσφέρετε με όφελος που αγγίζει ακόμα και τα 3.000 ευρώ, με την τιμή του να διαμορφώνεται κάτω από τα 15.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα δείτε πατώντας εδώ.



Στην πιο περιπετειώδη του μορφή το Fiat 500X με τον ισχυρό κινητήρα πετρελαίου 1.6 των 120 ίππων διατίθεται με όφελος που ανέρχεται στα 3.720 ευρώ, για μια πλούσια εξοπλιστικά έκδοση που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, σύστημα Traction+, ηλεκτρικές ευκολίες, Start & Stop, ζάντες 18 ιντσών, off road pack, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, οθόνη αφής 5 ιντσών με σύστημα πλοήγησης. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ,



Με έμφαση στους χώρους το Fiat 500L είναι διαθέσιμο με κινητήρα πετρελαίου 1,3 λίτρων πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και όφελος που ξεπερνά τα 2.500 ευρώ. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε την προσφορά που ισχύει πατώντας εδώ.



Το μικρό ευέλικτο Fiat Panda περιλαμβάνεται επίσης στις προσφορές της ιταλικής φίρμας με κινητήρα diesel με πλούσια ροπή, πλήρες επίπεδο εξοπλισμού και όφελος που ξεπερνά και τα 2.500 ευρώ. Δείτε την προσφορά πατώντας εδώ.



Οι προσφορές τρέχουν, αλλάζουν, με τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα να ανανεώνονται. Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές όπως αυτές είναι διαθέσιμες αυτό το διάστημα και δείτε ακόμα περισσότερες πατώντας εδώ.

 

Επιπλέον, προσφορές ισχύουν και για επαγγελματικά μοντέλα της Fiat και μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ. 

 

Δείτε πατώντας εδώ την παρουσία της Fiat στην Έκθεση Αυτοκίνηση 20016

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...