5 Μοντέλα που κέρδισαν το χρόνο

Νίκησαν το χρόνο και έζησαν για πολλά χρόνια με μικρές αλλαγές και βελτιώσεις

  • -
  • -

Είθισται κάθε μοντέλο να μετράει κάποια λίγα χρόνια στην αγορά, πριν δώσει τη σκυτάλη στον αντικαταστάτη του. Κι όμως, κάποια μοντέλα ήταν τόσο πετυχημένα που έζησαν πολύ περισσότερο, με μικρές αλλαγές και βελτιώσεις στο διάβα του χρόνου.
Ας δούμε πέντε κλασικά παραδείγματα.

Πάτησε στις εικόνες για περισσότερα

FIAT 500

Δεν ήταν αυτοκίνητο, ήταν δώρο στην αυτοκίνηση όλης της Ιταλίας! Ήταν όχι μόνο ο ορισμός του αστικού αυτοκινήτου, αλλά και μια πράξη αγάπης προσφέροντας τη χαρά της μεταφοράς σε μια νέα γενιά

Land Rover Defender

Γεννήθηκε να είναι σκληρό, αλλά σήμερα δεν υπάρχει χώρος για… αγριάδες! Οι μέρες μας είναι πολύ «soft» για το πολεμικό Defender, που δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης.

ΜΙΝΙ

Δεν ήταν αυτοκίνητο, ήταν μια ιδέα, από μέσο μεταφοράς σε μαγική εικόνα. Από μια καλή ιδέα σε σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής, όπου η πρακτικότητα αναβαθμίστηκε σε φιλοσοφία ζωής. Είναι ελάχιστες οι φορές όπου σου δίνεται η δυνατότητα να ξαναγράψεις την ιστορία. Αυτή ήταν μια από αυτές!

Porsche 911

Τα εικονίσματα δεν έχουν ηλικία. Το ίδιο και 911. Έχουν ιστορία, έχουν μέλλον, αλλά δεν έχουν ηλικία! Γιατί έχουν τη δύναμη να αφήνουν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους πάνω στις ζωές μας. Αυτή τη δύναμη εξασκεί πάνω μας η 911.

Volkswagen Beetle

Σχεδιάστηκε από τη μεγαλύτερη μεγαλοφυΐα όλων των εποχών, γεννήθηκε όχι μία αλλά δύο φορές, από τους πιο παράξενους γονείς και έζησε δοξασμένο μέχρι τα βαθιά του γεράματα, περνώντας στην ιστορία σαν ένας αστικός θρύλος.