Νέο Nissan JUKE: 5 λόγοι που το κάνουν μοναδικό

Δυναμικό στυλ, συναρπαστική οδηγική εμπειρία, ασφάλεια και συνδεσιμότητα 5 αστέρων, αλλά και απαράμιλλες δυνατότητες εξατομίκευσης, καθιστούν το Coupé Crossover της Nissan την πλέον ξεχωριστή πρόταση στα κόμπακτ SUV. Κάν’ το τώρα δικό σου από 17.900 € μόλις!

  • -
  • -

Ένα σύγχρονο SUV δεν αρκεί να προσφέρει πρακτικότητα και εκδρομικό χαρακτήρα. Πρέπει να γίνεται προέκταση της προσωπικότητας και του lifestyle του οδηγού. Να τολμά με την εμφάνισή του, να μετατρέπει κάθε διαδρομή σε ευχάριστη εμπειρία και να φροντίζει για την άνεση, την ασφάλεια και την διασύνδεση των επιβατών με το περιβάλλον, τους φίλους και τις αγαπημένες τους συνήθειες. Ένα σύγχρονο SUV πρέπει να ξεχωρίζει, όπως ακριβώς το νέο Nissan JUKE. Ας δούμε τους 5 κύριους λόγους που το κάνουν μοναδικό.

 

Αθλητικό στυλ
Η σιλουέτα ενός coupe συνδυάζεται αρμονικά με το αμάξωμα ενός crossover δημιουργώντας ένα μοναδικό σχήμα που διακρίνεται από έντονο δυναμισμό. Το νέο JUKE τραβά το βλέμμα σου με την επιβλητική μάσκα V-Motion της Nissan, τους εμπρός προβολείς με υπογραφή LED σε σχήμα Y, τους μεγάλους τροχούς και την οροφή που δείχνει σα να αιωρείται.

Αλλά και στο εσωτερικό κυριαρχεί το τολμηρό στυλ, που συνοδεύεται από αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερους χώρους. Το νέο JUKE είναι πιο ευρύχωρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους (πορτμπαγκάζ 422 λίτρων), ενώ τα νέα, μαλακής αφής υλικά στο ταμπλό, στις επενδύσεις των θυρών και στο πάτωμα, προσφέρουν αίσθηση ποιότητας ανώτερης κατηγορίας.

 

Συναρπαστική οδηγική εμπειρία
Κάθε διαδρομή με το νέο Nissan JUKE γίνεται ευχάριστη και συναρπαστική. Γι’ αυτό φροντίζει το στιβαρό πλαίσιο αλλά και το "D-Mode", το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει το πρόγραμμα οδήγησης που επιθυμεί - Standard, Eco ή Sport - για να προσαρμόζει το αυτοκίνητο στη διάθεσή του, κάθε στιγμή.

Στην οδηγική εμπειρία συμβάλλει βέβαια και ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, ο οποίος προσφέρει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ απόδοσης, οικονομίας καυσίμου και ποιοτικής λειτουργίας. Ο 1.000άρης turbo αποδίδει 117 ίππους, συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή εναλλακτικά με αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (DCT με paddle shifts) και καταφέρνει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, από μόλις 5,9 lt/100 km (WLTP).

 

Άνεση και ασφάλεια 5 αστέρων
Η προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει το νέο Nissan JUKE έρχεται να πλαισιώσει την κορυφαία αξιολόγηση των 5 αστέρων από το Euro NCAP. Τεχνολογία που κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη, απλούστερη και πιο ευχάριστη. Σε αυτό συμβάλλουν συστήματα όπως η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, η Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου.

Ακόμη και το παρκάρισμα γίνεται πανεύκολα και δίχως άγχος. Το σύστημα Intelligent Around View Monitor καθιστά εύκολη την στάθμευση με μια πανοραμική 360 ° προβολή του JUKE στην οθόνη του ταμπλό. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει κοντινά πλάνα από την εμπρός, πλαϊνή και πίσω πλευρά, ενώ όταν το σύστημα εντοπίζει κινούμενα αντικείμενα κοντά στο όχημα, ειδοποιεί με σχετική ένδειξη στην οθόνη.

 

Πάντοτε συνδεδεμένο
Το νέο JUKE δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο. Είναι προέκταση του εαυτού σου και των συνηθειών σου. Γι’ αυτό φροντίζει σε μεγάλο βαθμό το εξελιγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που προσφέρει απρόσκοπτη ενσωμάτωση των smartphones, μια εφαρμογή για τον έλεγχο και την παρακολούθηση του JUKE και WiFi για τους επιβάτες που “διψούν” για data. Η τελευταία έκδοση του συστήματος NissanConnect επιτρέπει στους επιβάτες να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay ή το Android Auto για να αντικατοπτρίζουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές smartphone, στην ενσωματωμένη οθόνη αφής 8 ιντσών.

Για να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού του, το νέο JUKE είναι συμβατό με το Google Assistant, δίνοντας τη δυνατότητα ελέγχου λειτουργιών, όπως των φώτων του οχήματος και της αποστολής προορισμών στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, μιλώντας απλά στην έξυπνη συσκευή του.

 

Εξατομίκευση στο maximum
Το νέο JUKE μπορεί να γίνει μοναδικό. Χάρη στην έκδοση N-Design που προσφέρει το απόλυτο πακέτο εξατομίκευσης, με 20 διαφορετικούς συνδυασμούς για το εξωτερικό και την καμπίνα. Στάνταρ σε κάθε περίπτωση είναι οι επιβλητικές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, επεξεργασμένες με διαμάντι.

Ειδικά για το εσωτερικό υπάρχουν διαθέσιμοι τρεις συνδυασμοί για τα καθίσματα, το ταμπλό, τις πόρτες και το υποβραχιόνιο. Η επιλογή Urbanizer προσφέρει μια μοντέρνα, έντονη χρωματική αντίθεση και φρέσκια εμφάνιση με ασπρόμαυρο συνθετικό δέρμα, η Midnight προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο και κομψό εσωτερικό με μαύρο Alcantara® και δέρμα, ενώ η Juke προβάλει ένα εντυπωσιακό cockpit με πορτοκαλί και μαύρο δέρμα.

 

Το νέο JUKE είναι μοναδικό όσο εσύ και μπορεί να γίνει δικό σου από μόλις 17.900 €. Δες περισσότερα στο www.nissan.gr.