Τι πρωτοποριακό έχουν τα ελαστικά του Volkswagen ID.3;

Με νέα εξελιγμένη τεχνολογία που βελτιώνουν την απόδοσή του

  • -
  • -

Η Bridgestone με τα ελαστικά Turanza Eco, ειδικά σχεδιασμένα για το ID.3. φέρνει την πρωτοποριακή τεχνολογία ENLITEN στους δρόμους για πρώτη φορά με το πλήρως ηλεκτρικό ID.3 της Volkswagen. Αυτή η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία προσφέρει τη δυνατότητα μιας εξαιρετικά χαμηλής αντίστασης κύλισης, -έως 30% σε σχέση με τα απλά θερινά ελαστικά-, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ισχύος της μπαταρίας του ID.3.

Η ισχύς της μπαταρίας, επίσης, διατηρείται από το γεγονός ότι τα ελαστικά με την τεχνολογία ENLITEN είναι ελαφρύτερα, με έως και 2 κιλά λιγότερες πρώτες ύλες να απαιτούνται για την κατασκευή τους. Η τεχνολογία ENLITEN, που κατασκευάστηκε για να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις σε βρεγμένο και την αντίσταση στη φθορά, συμβάλλει επίσης στον καλύτερο χειρισμό του ID.3, αυξάνοντας την απόλαυση στην οδήγηση.

Τα ελαστικά Turanza Eco με την τεχνολογία ENLITEN εξοπλίζουν το ID.3 της Volkswagen στις διαστάσεις ζάντας 18, 19 και 20 ιντσών. Τα ελαστικά 19 και 20 ιντσών είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία B-Seal της Bridgestone, η οποία εξασφαλίζει προσωρινή μη απώλεια αέρα του πέλματος σε περίπτωση διάτρησης, επιτρέποντας στο όχημα να συνεχίσει να κινείται.