Υβριδικά Suzuki Swift & Ignis από 12.190 ευρώ!

THINK HYBRID - DRIVE SUZUKI. Με τα υβριδικά Ignis και Swift απολαμβάνεις την τεχνολογία Suzuki Hybrid που προσφέρει πραγματική οικονομία και εξαιρετικές επιδόσεις, χωρίς συμβιβασμούς στην οδηγική ευχαρίστηση

  • -
  • -

Τι είναι η οδήγηση για σένα; Έκφραση; Ελευθερία; Έμπνευση; Ότι κι αν είναι, από το αυτοκίνητό σου ζητάς δύο βασικά χαρακτηριστικά: Οικονομία και οδηγική ευχαρίστηση. Δύο έννοιες που συναντώνται με τον ιδανικό τρόπο στα Suzuki Swift και Ignis, χάρη στην τεχνολογία Suzuki HYBRID που συνδυάζει την υψηλή απόδοση και την ποιοτική λειτουργία των βενζινοκινητήρων με την οικονομία των diesel, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε χώρους ή στην οδηγική εμπειρία. Και όλα αυτά, σε ιδιαίτερα δελεαστική τιμή και με την αξιοπιστία που εγγυάται το όνομα Suzuki: από μόλις € 12.190 για το Ignis ή € 12.290 για το Swift. Και με 7 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια, δεν έχεις λόγο να το καθυστερείς. Κλείσε τώρα ένα test drive και οδήγησε την τεχνολογία Suzuki Hybrid.

SUZUKI HYBRID

Η τεχνολογία Suzuki HYBRID προσφέρει μόνο πλεονεκτήματα. Λειτουργεί πάντα, αδιάκοπα και προσφέρει οικονομία σε κάθε διαδρομή, χωρίς να χρειάζεται καμία απολύτως ενέργεια από τον οδηγό, ούτε κατά τη διάρκεια της οδήγησης, αλλά ούτε από πριν (π.χ. φόρτιση της μπαταρίας). Το υβριδικό σύστημα της Suzuki ανακτά ενέργεια από το φρενάρισμα, τη συγκεντρώνει σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου που βρίσκεται τοποθετημένη κάτω από το κάθισμα του οδηγού και συνδράμει το έργο του κινητήρα στις επιταχύνσεις μέσω της ηλεκτρογεννήτριας ISG, που λειτουργεί τόσο ως δυναμό, όσο και ως ηλεκτροκινητήρας. Έτσι, προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου πάντα, τόσο στην πόλη όσο και στο ταξίδι, σε αντίθεση με άλλα υβριδικά μοντέλα στα οποία μόλις αδειάσει η μπαταρία τους στον αυτοκινητόδρομο, η κατανάλωσή τους ανεβαίνει αισθητά. Με την τεχνολογία Suzuki HYBRID απολαμβάνεις χαμηλό κόστος χρήσης, οδηγική απόλαυση, κορυφαία αξιοπιστία και καλύτερη αξία μεταπώλησης.

SUZUKI IGNIS HYBRID - από € 12.190

Το ιδιαίτερα ευρύχωρο SUV συνδυάζει την περιπέτεια με την κορυφαία οικονομία καυσίμου (4,1-4,7 lt/100 km) που χαρίζει η τεχνολογία Suzuki HYBRID, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις του Ignis. Το υβριδικό του σύστημα συνεργάζεται με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.2 Dualjet των 90 ίππων και συνδυάζεται τόσο με κίνηση στους εμπρός τροχούς (2WD) όσο και με το σύστημα τετρακίνησης AllGrip (4WD). Όλες οι εκδόσεις έχουν πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό. Το υβριδικό Ignis είναι το μόνο μοντέλο στην κατηγορία του (Α) με προβολείς LED (από την έκδοση GL), Keyless Push Start (εκδόσεις GLX) και συρόμενα πίσω καθίσματα (εκδόσεις GL+ και GLX). Αναλόγως την έκδοση, διαθέτει ακόμη οθόνη αφής 7’’ με κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πλοήγησης, αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα, αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος, προσαρμοζόμενο cruise control, σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και ζάντες αλουμινίου.

SUZUKI SWIFT HYBRID - από € 12.290

Η τεχνολογία Suzuki HYBRID είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις του Swift και προσφέρει αδιαπραγμάτευτη οικονομία καυσίμου (μέση κατανάλωση 3,7-4,5 lt/100 km) χωρίς να επηρεάζει τον ευχάριστο οδηγικό του χαρακτήρα ή τους χώρους της μοντέρνας καμπίνας. Το σύστημα συνδυάζεται με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.2 Dualjet των 90 ίππων. Επίσης, υβριδικό το Suzuki Swift μπορεί να συνδυαστεί και με την παρακαταθήκη της μάρκας, το σύστημα τετρακίνησης AllGrip. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει αναλόγως την έκδοση στάνταρ 6 αερόσακους, ESP, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, θερμαινόμενα καθίσματα, οθόνη αφής 7’’ με κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πλοήγησης, αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος, προσαρμοζόμενο cruise control και σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας.