BEST SELLER: Nissan Qashqai

Το πιο δημοφιλές SUV της αγοράς “πατάει γκάζι” με νέους κινητήρες βενζίνης και diesel, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και μπορεί να γίνει δικό σου με όφελος έως 1.500 ευρώ!

  • -
  • -

Τα τελευταία 5 χρόνια το Nissan QASHQAI έχει καταφέρει κάτι μοναδικό! Έχει κατακτήσει την κορυφή των πωλήσεων όχι μόνο στην κατηγορία SUV γενικά και στην C-SUV ειδικότερα, αλλά και στο C-segment συνολικά! Έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού με την αισθητική, την τεχνολογία και το πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό του. Σε αυτά, το Nissan QASHQAI προσθέτει την ανανεωμένη γκάμα κινητήρων. Αιχμή του δόρατος αποτελεί ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1,3 λίτρων που είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 140 ή 160 ίππους! Εναλλακτικά του στάνταρ εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, η ισχυρότερη έκδοση διατίθεται και με το νέο αυτόματο 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, που χαρίζει μια πιο άνετη αλλά και πιο σπορ εμπειρία οδήγησης. Τους λάτρεις του diesel, θα ικανοποιήσει στο έπακρο ο αναβαθμισμένος 1.5 D με τους 116 ίππους που μπορεί επίσης να συνδυαστεί εναλλακτικά με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT 7 σχέσεων. Νέος είναι και ο ισχυρός 1.7 D των 150 ίππων που διατίθεται σε έκδοση 4x2 ή 4x4. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση 4x4 με το αυτόματο κιβώτιο M-CVT, είναι η πρώτη φορά που διατίθεται στο κορυφαίο crossover της Nissan, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της με τον κινητήρα των 1,7 λίτρων.

Το εσωτερικό του Nissan QASHQAI διακρίνεται σε σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής και προσφέρει μεγάλους χώρους για έως και πέντε επιβάτες. Ο ευέλικτος χώρος αποσκευών έχει όγκο 430 λίτρων που αυξάνεται στα 860 lt όταν τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν. Η επανασχεδιασμένη κεντρική οθόνη στον πίνακα οργάνων εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες τηλεφωνικών κλήσεων ή μηνυμάτων SMS, καθώς και ενδείξεις του συστήματος πλοήγησης, ενώ το ηχοσύστημα Premium Bose Audio με 7 ηχεία, "γεμίζει" την καμπίνα με ακουστικό βάθος και ακρίβεια. Στο ταμπλό, το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας NissanConnect με οθόνη αφής 7’’ είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις (από την Acenta και πάνω), με πρωτόκολλα σύνδεσης Apple CarPlay και Android Auto, δυνατότητα προσαρμογής της απεικόνισης των λειτουργιών στην οθόνη, φωνητικές εντολές και τρισδιάστατη πλοήγηση. Με το νέο NissanConnect, μπορείς να σχεδιάσεις το ταξίδι σου με βάση την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, να στείλεις τον τελικό σου προορισμό στο αυτοκίνητο ή να βρεις που είναι σταθμευμένο το όχημα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή πλοήγησης "Door to Door".

Όπως κάθε Nissan, έτσι και το QASHQAI είναι προικισμένο με προηγμένες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility. Ανάμεσά τους το σύστημα οπίσθιας ειδοποίησης Cross Traffic Alert που μετριάζει τον κίνδυνο πρόσκρουσης κατά την αναχώρηση με όπισθεν από τον χώρο στάθμευσης, το Ευφυές Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης με λειτουργία αναγνώρισης πεζών, η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου, η Ευφυής Πανοραμική Θέαση, η Αναγνώριση Πινακίδων Κυκλοφορίας, η Υποβοήθηση Στάθμευσης και η Προειδοποίηση Απόκλισης από την Λωρίδα Κυκλοφορίας. Άλλωστε, το Nissan QASHQAI έχει πετύχει την κορυφαία επίδοση των 5 αστεριών στην αξιολόγηση ασφαλείας του Euro NCAP. Επιπλέον, η τεχνολογία Active Return Control επιτρέπει στο τιμόνι να επιστρέφει ομαλότερα στη θέση της ευθείας, ενώ το σύστημα Active Ride Control συμβάλλει στην ποιοτική κύλιση και την ακρίβεια στο χειρισμό που προσφέρει το Nissan QASHQAI στην οδήγηση.

Με τόσα πλεονεκτήματα, δεν είναι τυχαίο που το QASHQAI είναι Best Seller στα SUV - και όχι μόνο! Τώρα είναι ακόμη πιο δελεαστική η αγορά του με όφελος έως 1.500 €.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ BEST BUY SUV 2019 ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ BEST BUY SUV 2019