NISSAN X-TRAIL. Η περιπέτεια σε καλεί

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία και πέντε ή επτά θέσεις, το X-Trail είναι το ιδανικό SUV για οικογένειες που αγαπούν την περιπέτεια

  • -
  • -

Το X-TRAIL συμβάλλει σημαντικά στην κυρίαρχη θέση που κατέχει η Nissan στην κατηγορία των SUV. Χαρακτηρίζεται από δυναμικό στυλ, προηγμένη τεχνολογία και κορυφαίο επίπεδο ποιότητας, απόδοσης και πρακτικότητας.

Η κομψή αλλά και μυώδης σιλουέτα του X-TRAIL συνδυάζει τη δύναμη και το πνεύμα της περιπέτειας, με στοιχεία όπως οι σμιλευμένες γραμμές, οι ψηλοί θόλοι και μια νέα σειρά από ζάντες αλουμινίου 17 έως 19 ιντσών.

 

Το εσωτερικό του Nissan X-Trail διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και θέτει νέα δεδομένα στην ευρυχωρία αλλά και στην πρόσβαση των επιβατών στα πίσω καθίσματα. Η καμπίνα είναι διαθέσιμη με 5 ή 7 θέσεις και στην έκδοση Techna έχει στάνταρ δερμάτινο σαλόνι και θερμαινόμενα καθίσματα, τόσο για τους εμπρός όσο και για τους πίσω επιβάτες (εκτός της τρίτης σειράς καθισμάτων).

Μεγάλος είναι και ο χώρος αποσκευών με όγκο 565 lt στην 5θέσια και 445 lt στην 7θέσια έκδοση, που αυξάνει στα 1.996 lt με όλα τα καθίσματα αναδιπλωμένα. Επιπλέον, διαθέτει το καινοτόμο σύστημα Flexible Luggage Board της Nissan, το οποίο επιτρέπει την προσαρμογή των ραφιών και των διαχωριστικών σε 9 ξεχωριστούς συνδυασμούς.

 

Πρακτικότητα και πολυτέλεια προσδίδει επίσης το αυτόματο πορτμπαγκάζ που ανοίγει με το πέρασμα του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.

Στο ταμπλό ξεχωρίζει το εντυπωσιακό τιμόνι με το χαρακτηριστικό σχήμα D και την οριζόντια βάση, που διευκολύνει την είσοδο και την έξοδο του οδηγού ενώ παράλληλα προσδίδει μια πιο σπορ εμφάνιση και αίσθηση.

Το νέο X-TRAIL διαθέτει επίσης την τελευταία γενιά του συστήματος NissanConnect που έχει εξελιχθεί για να προσφέρει πιο εύκολο και διαισθητικό μενού και πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones. Έτσι οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια σειρά από εφαρμογές που καλύπτουν μουσική, κοινωνική δικτύωση, ψυχαγωγία και ταξίδια. Για τέλεια μουσική εμπειρία φροντίζει το προαιρετικό ηχοσύστημα της BOSE με 8 ηχεία και ψηφιακό ενισχυτή. Στάνταρ από την έκδοση N-Connecta είναι και η δορυφορική πλοήγηση.

 

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της ασφάλειας με νέες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η οπίσθια ειδοποίηση Cross Traffic Alert, το Ευφυές Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης με αναγνώριση πεζών και το Ευφυές Σύστημα Πανοραμικής Θέασης.

Κάτω από το καπό του X-Trail παίρνει θέση μια ολοκαίνουρια γκάμα αποδοτικών κινητήρων. Σε βενζίνη, υψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου συνδυάζει ο πανίσχυρος 1.3 Turbo με απόδοση 160 ίππων και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT 7 σχέσεων, ενώ σε diesel ο επίσης νέος 1.7 D των 150 ίππων συνδυάζεται εναλλακτικά και με το σύστημα τετρακίνησης ALLMODE 4x4 -i της Nissan και 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο M-CVT.

Το Nissan X-TRAIL είναι διαθέσιμο με τιμή από 25.490 ευρώ και προσφέρει ένα ακαταμάχητο πακέτο εμφάνισης, ποιότητας, πρακτικότητας, ασφάλειας και άνεσης για να κάνει κάθε ταξίδι μια πραγματική απόλαυση. Δείτε περισσότερα στο www.nissan.gr.