ΝΕΟ FORD FIESTA. ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ.

Το νέο Ford Fiesta διακρίνεται για την ευρεία γκάμα εκδόσεων: 3d και 5d, Vignale, Active, ST-Line και ST. Απόκτησε αυτή που σου ταιριάζει εύκολα, με επιτόκιο από 1,00%, προκαταβολή από 15% και περίοδο αποπληρωμής έως 84 μήνες!

  • -
  • -

Το νέο Ford Fiesta σε κερδίζει με τη κομψότητα της σχεδίασής του, τη δυναμική του οδική συμπεριφορά και την προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει και την οποία θα ζήλευαν πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα. Τώρα, σε δελεάζει και με τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα FordFinance/MyFiesta, με ετήσιο επιτόκιο από 1,00%, προκαταβολή από 15% και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής έως 84 μήνες. Έτσι, μπορείς να αποκτήσεις εύκολα την έκδοση που σου ταιριάζει από την ευρεία γκάμα του μοντέλου: 3θυρο ή 5θυρο Fiesta, με επίπεδο εξοπλισμού Trend, Business ή Titanium, ή μια από τις ειδικές εκδόσεις που δίνουν έμφαση σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.



Το Fiesta Vignale προσφέρει πρωτόγνωρη αύρα πολυτέλειας, το Fiesta ST-Line ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα, το Fiesta ST με τον πανίσχυρο 1.5 EcoBoost των 200 ίππων χαρίζει απλόχερα κορυφαίες επιδόσεις και το Fiesta Active απευθύνεται σε όσους αναζητούν περιπέτεια και crossover εμφάνιση.

Πέρα από ιδιαίτερες πινελιές στην εξωτερική σχεδίαση, κάθε έκδοση διαθέτει και διαφορετικό διάκοσμο στο εσωτερικό. Κοινά στοιχεία σε κάθε περίπτωση είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας. Για παράδειγμα, η οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος Ford SYNC 3 σου επιτρέπει να είσαι πάντα συνδεδεμένος και να ελέγχεις εύκολα το smartphone, τη μουσική, το σύστημα πλοήγησης και τον κλιματισμό.



Όποιο Fiesta κι αν επιλέξεις, ένα είναι σίγουρο: θα απολαμβάνεις κορυφαία οδηγική εμπειρία, στην οποία συμβάλλουν οι αποδοτικοί κινητήρες. Ξεχωρίζουν ο πολυβραβευμένος 1.0 EcoBoost βενζίνης που διατίθεται με ισχύ 100, 125 ή 140 ίππους, αλλά και ο εντυπωσιακός σε προδιαγραφές 1.5 TDCi diesel που στην ισχυρότερη εκδοχή του αποδίδει 120 ίππους, χαρίζοντας γρήγορες επιδόσεις και εξαιρετική οικονομία καυσίμου από 3,5 lt/100 km μόλις!

Κορυφαίο είναι και το προσφερόμενο επίπεδο ασφάλειας που εξασφαλίζουν οι προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται η Υποβοήθηση αποφυγής σύγκρουσης με Αναγνώριση πεζών, η Αναγνώριση Οδικής Σήμανσης, η Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας, η Αυτόματη Εναλλαγή Μικρής / Μεγάλης Σκάλας Προβολέων, η Υποβοήθηση Στάθμευσης & Αναχώρησης και ο Έλεγχος Επαγρύπνησης του Οδηγού.



Το νέο Ford Fiesta είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία του. Είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά, το πιο ευχάριστο στην οδήγηση και το πιο πολυδιάστατο σε χαρακτήρα, με πληθώρα εκδόσεων για κάθε επιθυμία. Διάλεξε το Fiesta που σε εκφράζει και απόκτησέ το εύκολα, επιλέγοντας από τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Finance/ MyFiesta αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου: με Χαμηλό Επιτόκιο από 1,00%, με Χαμηλή Μηνιαία Δόση και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής έως 84 μήνες, ή με Χαμηλή Προκαταβολή από 15%. Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες χρηματοδότησης στο www.ford.gr/cars/fiesta/promotions/personal.