RANGE ROVER EVOQUE. ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΓΟΗΤΕΙΑ.

Μοντέρνα αισθητική, ανυπέρβλητη πολυτέλεια, προηγμένη τεχνολογία και προσοχή στη λεπτομέρεια συνθέτουν ένα SUV που συναρπάζει με κάθε του πτυχή και είναι ικανό για όλα

  • -
  • -

Το Range Rover Evoque άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τα compact SUV με τη ριζοσπαστική του εμφάνιση και τον δραστήριο χαρακτήρα του. Η δεύτερη γενιά διατηρεί το ίδιο DNA που χάρισε στο μοντέλο 217 διεθνή βραβεία μέχρι σήμερα και προσθέτει ακόμη περισσότερη φινέτσα, πολυτέλεια και τεχνολογία. Η διαχρονική κουπέ σιλουέτα εκμοντερνίστηκε με στοιχεία όπως τα εξαιρετικά λεπτά φώτα Matrix LED με κινούμενα φλας, οι τονισμένοι ώμοι, οι τροχοί 21 ιντσών και οι κρυφές πτυσσόμενες χειρολαβές. Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο αλλά και δυναμικό ταυτόχρονα αμάξωμα, με έντονη την υπογραφή ‘Range Rover’.

Oι εξωτερικές διαστάσεις έχουν μείνει σχεδόν ίδιες, με το μήκος των 4,37 m να εγγυάται ευελιξία στην πόλη. Αντίθετα, οι χώροι στην καμπίνα μεγάλωσαν αισθητά χάρη στην αύξηση του μεταξονίου. Οι επιβάτες πίσω απολαμβάνουν περισσότερο αέρα για τα γόνατά τους, ενώ και το πορτμπαγκάζ είναι μεγαλύτερο φτάνοντας τα 591 λίτρα. Και αν υπάρχει ανάγκη για περισσότερο χώρο, ο συνολικός όγκος εκτινάσσεται στα 1.383 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Η σχεδίαση, η τεχνολογία και η πολυτέλεια είναι ωστόσο αυτά που εντυπωσιάζουν στο εσωτερικό του Range Rover Evoque. Η οριζόντια διάταξη του ταμπλό ενισχύει την αίσθηση ευρυχωρίας.

 

Την ίδια στιγμή, τα κορυφαία υλικά και ο προσεγμένος διάκοσμος συνθέτουν ένα φιλόξενο περιβάλλον με ιδιαίτερα premium αύρα. Ο πίνακας οργάνων και η κονσόλα είναι ένας ύμνος στην ψηφιακή εποχή. Πίσω από το τιμόνι, μια οθόνη 12,3 ιντσών μαζί με το έγχρωμο head-up display προσφέρουν πληθώρα πληροφοριών και ενδείξεων. Αντίστοιχα, οι δύο μεγάλες οθόνες αφής 10 ιντσών του infotainment Touch Pro Duo στην κεντρική κονσόλα φροντίζουν για κορυφαία ενημέρωση, συνδεσιμότητα (μέσω Apple CarPlay και Android Auto), πλοήγηση, ψυχαγωγία και εύκολο χειρισμό των υποσυστημάτων του οχήματος. Οι δυνατότητες που σας δίνει η ψηφιακή τεχνολογία είναι ανεξάντλητες. Μπορείτε για παράδειγμα να συνδέσετε έως 8 συσκευές στο 4G WiFi hotspot, καθώς και να ρυθμίστε μέσω του Remote App τον προκλιματισμό, να κλειδώστε/ξεκλειδώστε ή να εντοπίστε το όχημα, από το smartphone ή το smartwatch (Android Wear™ ή Apple Watch®)!

 

Κύρια αποστολή κάθε Range Rover είναι να φτάνει με τη μέγιστη άνεση, ασφάλεια και απόλαυση, σε οποιοδήποτε προορισμό. Το Evoque μπορεί να κινείται με την ίδια ευκολία στους δρόμους της πόλης αλλά και σε δύσβατες εκτός δρόμου διαδρομές, προσφέροντας τέλεια ισορροπία και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Το σύστημα Terrain Response 2ης γενιάς αναλαμβάνει την αυτόματη ρύθμιση της ανάρτησης και της τετρακίνησης ανάλογα με το τερέν και τις καιρικές συνθήκες, ενώ το καινοτόμο σύστημα ClearSight χρησιμοποιεί κάμερες στη μάσκα και τους καθρέπτες για να προβάλλει στην οθόνη του infotainment και σε εύρος 180 μοιρών, την περιοχή εμπρός και κάτω από το καπό. Έτσι, ο οδηγός γνωρίζει που ακριβώς πρέπει να κατευθύνει το όχημα σε δύσκολα off road περάσματα, ή ακόμη και σε εμπόδια που καραδοκούν στη ζούγκλα της πόλης! Φυσικά, το Range Rover Evoque εξοπλίζεται με ένα πλούσιο πορτφόλιο τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού, όπως η Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης, η Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας, η Υποβοήθηση Στάθμευσης και η Παρακολούθηση Κίνησης Πίσω.

 

Η υβριδική τεχνολογία είναι βασικό χαρακτηριστικό στα συστήματα κίνησης Ingenium του Evoque. Η γκάμα περιλαμβάνει τρεις 2.0 Turbo Diesel κινητήρες με ισχύ έως 240 ίππους και άλλους τρεις υπερτροφοδοτούμενους 2λιτρους κινητήρες βενζίνης απόδοσης έως 300 PS! Όλοι τους συνδυάζονται με τετρακίνηση, αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και σύστημα 48-volt mild hybrid που ωφελεί την οικονομία καυσίμου χωρίς να επηρεάζει τις υψηλές επιδόσεις. Μέσα στη χρονιά αναμένεται και μια plug-in υβριδική έκδοση με έμφαση στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το καλοκαίρι θα προστεθεί επίσης μια νέα βασική πετρελαιοκίνητη έκδοση, με 2λιτρο Turbodiesel που θα αποδίδει 150 ίππους και θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το νέο Range Rover Evoque είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και συναρπάζει με τη μοντέρνα του αισθητική, την ανυπέρβλητη πολυτέλεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Παράλληλα, εκμεταλλευόμενο την προηγμένη τεχνολογία του μπορεί να φτάσει παντού με μοναδική ευελιξία, άνεση, ασφάλεια, αλλά και τη χάρη που διακρίνει κάθε Range Rover!